Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mit csinálnátok ha a párotoknak baja lenne az análtól?

Figyelt kérdés
Hetente kb két alkalommal volt. Mindketten élveztük,de mostanában problémák akadtak. Akaratlan pukizás, székletszivárgás. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
2017. jan. 31. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

Tényleg most egy lúzer, akinek egy nő sem engedte az anált idejött egy kamu kérdést kiírni, hogy majd a többi análos kérdéshez belinkelhesse? :-D Szánalmas vagy kisbarátom :-P

Több női partnerem volt, akik aktívan művelték az anált (mert élvezték) több mint tíz éven keresztül már és semmi bajuk nem volt :-P Én magam passzív biszex férfi vagyok jó nyolc éve és semmi gondom nincs.

Egy anál ellenes kamu vagy :-P Bárki, aki műveli az anált annak ez rögtön lejön ;-) :-D

2017. jan. 31. 20:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Már akkor csak azt nem tudom, hogy az a férfi akit hétvégén behozott a mentő a szétrepedt végbelével mikor dolgoztam az kamu volt? Elég nagy fájdalma volt az ártalmatlan análtól.
2017. jan. 31. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:

#12:

Ja már nem a barátnőd? :-D :-P :-D Le lett írva: megvannak a szabályai ;-)

2017. jan. 31. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
11. Igaza van a kérdezőnek sok problémát okozhat. Csináld csak nyugodtan, nevesd ki akivel történt egészségügyi baj emiatt. Majd ha bajod lesz tőle az orvosnak is nevetve meséld meg. Meg a barátnőmnek aki aranyeret kapott tőle.
2017. jan. 31. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

#14:

Van egy kamu regisztrációd is? "behozott a mentő ..." Több mint egy évtizedet dolgoztam egészségügyben is ;-) Van egy rakás mentős barátom, az egyik legjobb spanom nőgyógyász, igazgatáson dolgoztam kórházban és feladatom volt a korlapok revíziója :-P Több, mint tíz év alatt nem találkoztam ilyennel sem hivatalosan, sem privátban; az előtte említett személyes tapasztalataim mellett ... Nem fogsz megfogni kamugép ;-)

2017. jan. 31. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg gyepes vagy. Persze gondoltam hogy hirtelen ebben a szakmakörben ismerőseid lettek, egy valódi értelmiség vagy, a stílusodból lejön.
2017. jan. 31. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:

#16:

Én vagyok a kamus? :-D Hiszen ezzel a poszttal te bizonyítottad, hogy dupla reg vagy, aki csak provokál :-D

Bocs! Engem innen sokan ismernek, privátban is és személyesen is ;-) Nincs szükségem rá, hogy kamuzzak :-P

2017. jan. 31. 21:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha téged innen sokan ismernek arra büszke lehetsz ez egy nagy érdem, elmondhatod, hogy ezzel elértél valamit az életben.
2017. jan. 31. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Egy különbség van közöttünk duplareges kérdező: te kamu vagy én meg nem ;-) Nem érzem szükségét, hogy bármit is bizonyítsak, mert én tisztában vagyok a helyzettel és nincs szükségem rá (mondjuk ahogy rám kattantál és eltértél az eredeti kérésről - ami egy fontos probléma lett volna, ha nem kitaláció - egyértelművé teszi, hogy kamu vagy ;-) )

Nem, nem ebben élem ki magam, van IRL életem is, ezért most lépni is fogok :-P De köszi, sokkal jobban úgy érzem, hogy elértem valamit az életben ha a gyerekeimre nézek, ha azt nézem, amit felépítettem, ha arra tekintek, amilyen emberi kapcsolatokkal rendelkezem.

2017. jan. 31. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!