Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ti mit csinalnatok, ha a csaj sex kozben "fadarabkent" fekszik es nem csinal semmit?
Osszejottem egy lannyal, minden jo volt, tok jokat dumaltunk, kozos erdeklodesi kor, hasonlo izles stb.
Viszont a sexben eleg nagyot csalodtam, kb. Fekszik mint egy fadarab, es "o ahhoz van szokva, hogy iranyirjak". Megmondom oszinten ez engem nem is nagyon izgatott fel sexualisan, ezert felbe is hagytuk a dolgot. En meg ahhoz szoktam, hogy mind a ketten beleadunk anyait apait.
Attol tartok, hogy kovetkezonek is ez lenne, igy mar most elegge para van...
Egyik haverom azt mondta, hogy legalabb "be lehet tanitani" de szerintem 25 felett ne nekem kelljen mar tanitani. Jo sex nelkul viszont szerintem halott a kapcsolat. Ti mit csinalnatok?
Annyit javitanek a sztorin, hogy nem egy, hanem 2 probalkozas volt. Csak az elsonel (feszultsegoldas keppen) sikerult mind a kettonknek berugni es akkor azt hittem, az alkohol volt a problema. A masodik alkalom viszont siralmas volt. 30 perc szenvedes, probalkozas utan mondtam, hogy hagyjuk...
Ezek utan is igy gondoljatok?
Masreszt, ha csak sexre mennek, nem porognek ezen, hanem elkonyvelnem, hogy szar volt, es probalkoznek tovabb.
Mivel nem ez a celom, ezert nem tudom, hogy mit csinaljak.
Van,aki nem túl bátor a szexben. Ha neked volnék, megbeszélném vele a dolgot és próbálnám tanítani is.
Másik oldalról: biztos, hogy nincs semmilyen feldolgozatlan trauma a múltjában (szexuálisan)? Mert ez is okozhatja. Beszélgess vele és nézd, hogy mennyire hajlandó nyitni. Ha elmondásod szerint ahhoz szokott, hogy irányítják őt, akkor ebből nehéz kitörni. Minden partner más és más. Egyedi igényekkel és preferenciákkal, ezt fogadd el. Csak akkor lesz jobb, ha beszélgetsz vele. Normálisan. Ha viszont nem hajlandó változtatni, akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak.
28/N
ismerős, én próbáltam célozni, meg kimondtam kerek perec is, hogy olyan, mint egy fadarab, a vége sértődés lett, meg minimális változás...
mondjuk ez egy hosszabb kapcsolat volt, nem 1 éjszaka...
de szerintem erre fel lehet hívni a figyelmet, tanácsot adni, csak ha a másik egyből támadásnak veszi, akkor lehet nem jössz ki olyan jól a szituációból...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!