Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok! Ti mit csinalnatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok! Ti mit csinalnatok, ha a csaj sex kozben "fadarabkent" fekszik es nem csinal semmit?

Figyelt kérdés

Osszejottem egy lannyal, minden jo volt, tok jokat dumaltunk, kozos erdeklodesi kor, hasonlo izles stb.

Viszont a sexben eleg nagyot csalodtam, kb. Fekszik mint egy fadarab, es "o ahhoz van szokva, hogy iranyirjak". Megmondom oszinten ez engem nem is nagyon izgatott fel sexualisan, ezert felbe is hagytuk a dolgot. En meg ahhoz szoktam, hogy mind a ketten beleadunk anyait apait.

Attol tartok, hogy kovetkezonek is ez lenne, igy mar most elegge para van...

Egyik haverom azt mondta, hogy legalabb "be lehet tanitani" de szerintem 25 felett ne nekem kelljen mar tanitani. Jo sex nelkul viszont szerintem halott a kapcsolat. Ti mit csinalnatok?

2017. jan. 31. 07:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Annyit javitanek a sztorin, hogy nem egy, hanem 2 probalkozas volt. Csak az elsonel (feszultsegoldas keppen) sikerult mind a kettonknek berugni es akkor azt hittem, az alkohol volt a problema. A masodik alkalom viszont siralmas volt. 30 perc szenvedes, probalkozas utan mondtam, hogy hagyjuk...

Ezek utan is igy gondoljatok?

Masreszt, ha csak sexre mennek, nem porognek ezen, hanem elkonyvelnem, hogy szar volt, es probalkoznek tovabb.

Mivel nem ez a celom, ezert nem tudom, hogy mit csinaljak.

2017. jan. 31. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Van,aki nem túl bátor a szexben. Ha neked volnék, megbeszélném vele a dolgot és próbálnám tanítani is.

Másik oldalról: biztos, hogy nincs semmilyen feldolgozatlan trauma a múltjában (szexuálisan)? Mert ez is okozhatja. Beszélgess vele és nézd, hogy mennyire hajlandó nyitni. Ha elmondásod szerint ahhoz szokott, hogy irányítják őt, akkor ebből nehéz kitörni. Minden partner más és más. Egyedi igényekkel és preferenciákkal, ezt fogadd el. Csak akkor lesz jobb, ha beszélgetsz vele. Normálisan. Ha viszont nem hajlandó változtatni, akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak.

28/N

2017. jan. 31. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképpen voltam. Feküdt az ágyban, mint egy darab sz@r... Még annak sem adta jelét, hogy szexelni szeretne. Ha "rámentem", akkor volt szex, de ha épp nem kezdeményeztem, akkor nem volt semmi sem. Két év alatt eljutottunk odáig néha már kezdeményez és kielégít orálisan is. Pl. az elején mondtam neki, hogy próbáljuk meg a 69-et. Én nyaltam ő meg arra sem volt képes, hogy egyáltalán kiverje, nemhogy a szájával bármit is csináljon. Maga a kapcsolat, ezt leszámítva jól működött. De azt a szenvedést amíg eljutottunk idáig ahol most tartunk, hát az nem volt semmi. Sok veszekedés, rákon át tartó beszélgetés, ami arról szólt, hogy én "rágtam a szám szélét" neki pedig annyi volt az egész, hogy azt mondta "hát én ilyen vagyok". De ez nem így működik, mert a szex vagy csodássá teszi a kapcsolatot vagy tönkreteszi. Ő is tudta, hogy vagy változtat a dolgokon vagy szétmegyünk. Neki sikerült annyit változtatni, hogy a kezdetekhez képet sok mindent megtesz és próbálja jelezni azt, hogy ő is akarja. És abba, hogy nem kezdeményezett az volt a legrosszabb, hogy azt hittem végig, hogy én vagyok a rossz. Persze tuti, hogy nekem is van és volt hibám ezen a téren. Amikor úgy volt, hogy szétmegyünk megismerkedtem egy nagyon bomba csajjal. Folyamat az járt a fejemben, hogy de jó lenne vele, de egyszerűen az addigi szenvedés a barátnőm mellett azt táplálta belém, hogy az a csaj túl jó nő hozzám és úgy sem tudnám kielégíteni. Tehát rajtad múlik, vagy tovább lépsz vagy megtanítod, hogy mit és hogyan kellene vagy is, hogy te mit hogyan szeretnél. De ugye a legjobb ha szépen összehangolódtok.
2017. jan. 31. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
14%
kikötözöm, jól megdöngölöm, az arcára élvezek, megmondom neki h pont arra jó az ágyban amit az imént csináltam vele, aztán ott hagyom pár órára, hogy gondolkozzon magán..
2017. febr. 1. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:

ismerős, én próbáltam célozni, meg kimondtam kerek perec is, hogy olyan, mint egy fadarab, a vége sértődés lett, meg minimális változás...

mondjuk ez egy hosszabb kapcsolat volt, nem 1 éjszaka...

de szerintem erre fel lehet hívni a figyelmet, tanácsot adni, csak ha a másik egyből támadásnak veszi, akkor lehet nem jössz ki olyan jól a szituációból...

23F

2017. febr. 1. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha fekszik mint egy fadarab akkor nem is érez semmit. Menekülnék tőle.
2017. febr. 2. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!