Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mit csinálnátok ha egy csaj benyitna?
véletlenül, vagy "vééletlenül" benyitna mikor masziztok?
Hogy reagálnátok erre? És ha tudnátok h direkt volt, csak kamuzik h véletlen?
Felajánlanám hogy a kezébe veheti :)
Vagy máshová :D
Nem tudom...biztos első körben én is eltenném a szerszámot...
Aztán a lányon múlna, ha megszeppenve, sűrű bocsánatkérések közepette kimenne, akkor ez van...de ha ott maradna és valahogy jelezné, hogy érdekes neki a helyzet, akkor... :D
Én még a maszizást nem próbáltam, de amint elmondod nekem mi az a maszi kipróbálom. Ha az amire gondolok, feltételezem nem a tyúkhúslevest főzzük eldugva... akkor úgy kell viselkedni mint egy férfi. Fiatal vagy így nehéz lesz. De ez pech ilyenkor nincs mit tenni vállalni kell és kész. Velem még nem történt meg. Már nem is fog, de fiatalon meg azért csak ügyeltem rá. ha valamit csinálsz akkor azt jól csináld és ne nyitott ajtónál. Vagy, ha a barátnőd nyitott rád, akkor meg az azért oltári szar helyzet, mert akkor minek van barátnőd?
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!