Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komoly probléma vagy csak fiatalkori szeszéj?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és néha eljátszom a gondolattal hogy milyen jó lenne egy idösebb 30-35 éves pasival eltölteni egy éjszakát... És van mikor komolyan feltör bennem a vágy. Légyszi normális válaszokat írjatok mert nagyon szégyellem ezt2017. jan. 30. 20:52
1/10 anonim válasza:
Lehetséges hogy ő egy pasira van szükséged.Amúgy meg nincs mit ezen szégyenli vannak nők akik jobban szeretik csinálni idősebbekkel.
3/10 anonim válasza:
Érett férfira vágysz. Egy 30-35 évesre nem lehet mondani, hogy az apád lehetne... Nem is annyival idősebb Nálad.
5/10 anonim válasza:
Egyet értek a 2 esel ez veszély ,nyomj egy méretes banánt a farvágányodba és ha élvezed akkor nagy gondok vannak de akkor is ha ezt megteszed
6/10 anonim válasza:
Bocs valamiért azthittem h fiú vagy :D
7/10 A kérdező kommentje:
Miböl gondolod h fiu vagyok?
2017. jan. 30. 21:20
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem baj, szerintem is nagyon szexik az érettebb férfiak. Én is már többször eljátszottam a gondolattal, bár még eddig nem történt meg. Ne aggódj, szerintem a lányok nagy részének vannak ilyen vágyai.
9/10 anonim válasza:
Szia! Ezzel semmi baj nincs! Én 18 éves koromban lefeküdtem egy 34 évessel :) Fantaszikus volt, de ez nyilván nem azt jelenti hogy bárkivel az lenne. Válogasd meg hogy kivel fekszel le, és csak akkor tedd meg ha biztos vagy benne hogy nem fogod megbánni! :) Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj privátot :)
10/10 anonim válasza:
Manapság már ki tudja h ki mire gerjed azért gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!