Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha gyorsan szexelünk és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gyorsan szexelünk és keményen belémnyomja a péniszét a párom, fáj. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
azért mert nem vagy felizgulva benedvesedve, nem vagy elég tág, és elég bunkó és önző dolog ez, hogy nem figyel rád, nem tudom, hogy tudsz vele megelégedni
2017. jan. 30. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléri a méhszájad.
2017. jan. 30. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet hogy eléri a méhszájadat?

Az eléggé tud fájni! Viszont azzal óvatosan mert egy idő után komoly betegségeid lehetnek tőle például méhszájseb! :/

2017. jan. 30. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a méhszájat bökdösi. Vagy nem vagy eléggé felizgulva, dörzsölődik a hüvelyfal ami hámsérüléshez gyulladáshoz vezethet. 23 L
2017. jan. 30. 10:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is a méhszájra gondoltam, de nem olyan hű, de hosszú neki, meg csak akkor van ez az érzés, amikor gyorsan lök egyet. Egyébként első: nem ismered a helyzetünket, légyszi ne mondj ilyeneket, mert nincs igazad.
2017. jan. 30. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Utánanéztem. Viszonylag közel van a méhszáj, lehet, hogy tényleg az lesz a ludas. Köszi a válaszokat.:)
2017. jan. 30. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egy kicsit durvábban, gyorsabban, keressetek másik pózt, amiben nem éri el a méhszájad, és lehet egy kicsit durvábban csinálni, úgy, hogy ne fájjon és ne okozzon sérülést, így lehet élvezni is.

De, az fontos, hogy elég nedves légy, hogy tényleg ne sértse meg a hüvelyfalad.

2017. jan. 30. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
A sügérek szinte egész Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában megtalálhatók.
2017. jan. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!