Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyorsan szexelünk és keményen belémnyomja a péniszét a párom, fáj. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 10:42
1/8 anonim válasza:
azért mert nem vagy felizgulva benedvesedve, nem vagy elég tág, és elég bunkó és önző dolog ez, hogy nem figyel rád, nem tudom, hogy tudsz vele megelégedni
3/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy eléri a méhszájadat?
Az eléggé tud fájni! Viszont azzal óvatosan mert egy idő után komoly betegségeid lehetnek tőle például méhszájseb! :/
4/8 anonim válasza:
Azért mert a méhszájat bökdösi. Vagy nem vagy eléggé felizgulva, dörzsölődik a hüvelyfal ami hámsérüléshez gyulladáshoz vezethet. 23 L
5/8 A kérdező kommentje:
Én is a méhszájra gondoltam, de nem olyan hű, de hosszú neki, meg csak akkor van ez az érzés, amikor gyorsan lök egyet. Egyébként első: nem ismered a helyzetünket, légyszi ne mondj ilyeneket, mert nincs igazad.
2017. jan. 30. 10:50
6/8 A kérdező kommentje:
Utánanéztem. Viszonylag közel van a méhszáj, lehet, hogy tényleg az lesz a ludas. Köszi a válaszokat.:)
2017. jan. 30. 10:53
7/8 anonim válasza:
Ha szeretitek egy kicsit durvábban, gyorsabban, keressetek másik pózt, amiben nem éri el a méhszájad, és lehet egy kicsit durvábban csinálni, úgy, hogy ne fájjon és ne okozzon sérülést, így lehet élvezni is.
De, az fontos, hogy elég nedves légy, hogy tényleg ne sértse meg a hüvelyfalad.
8/8 anonim válasza:
A sügérek szinte egész Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában megtalálhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!