Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az hogy kb.3 hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy kb.3 hetente szexelünk?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok. A feleségem egy autoimmun betegség miatt fáradékonyabb az átlagnál. De nem tudom, elhiggyem-e neki hogy emiatt halogatjuk mindig a szex témát. Mindig van valami ok ami miatt nem jó (fáradt, nincs jól, nincs kedve...) Ha éppen van szex, az jó szokott lenni, csak nem tudom szándékos-e a halogatás. Nem tudom, más kapcsolatokban van-e ilyen? 35F
2016. okt. 25. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Autoimmun betegség le gyengíti a szervezetet kb olyan mint amikor valaki kemoterápiás kezelésre jár.. Az is le tudja degradálni az embert... Szóval igen hihetsz neki. 22 L
2016. okt. 25. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy betegség igazán le tudja az embert szedálni már fiatal korban is, pláne 30 fölött. Biztos nem azért halogatja, hogy neked okozzon bosszúságot. Miért nem beszéled meg vele, hogy egy kicsit gyakrabban legyen akció? Vagy megbeszélni, hogy valami kompromisszum? Kézimunka? Valami?
2016. okt. 25. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindegy mi a kifogás, ez nem normális.
2016. okt. 25. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Más kapcsolatokban is van ilyen persze, a házasságok minimum fele pont így végzi.

Ilyenkor jönnek a szeretők vagy a rosszlanyok.hu, aztán a válás és újabb sokéves nyűglődés.

2016. okt. 25. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Na és persze ott van az "elszokás". Egymástól és a szextől is - meg kéne beszélni vele ezt az egészet és noszogatni, h ha kedve nincs is, kezdjetek hozzá, majd evés közben megjön.. :)
2016. okt. 25. 10:39
 6/10 A kérdező kommentje:
#2 megbeszélni nem tudtuk. Nulla kompromisszum, pontosabban azt várja hogy lányosan bólogassak hogy igen, ez jó nekem is...
2016. okt. 25. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Mondd az neki, hogy neked meg felülprezentált szexóciquszod van, ezért naponta kell kopulálnod, mert ez az egyetlen gyógymód
2016. okt. 25. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Így már viszont nem normális... Nem tudom mit lehetne tenni, hogy észrevegye, hogy így csak eltaszít magától...
2016. okt. 25. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Már rég vissza kellett volna menbed a terepre csajozni.

Amúgy tuti más dugja.

2016. okt. 25. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is autoimmun betegségem van, nagyon sokszor fáradt vagyok, levert de a szex az kell. Sok minden függ attól, hogy épp milyen idoszaka van a betegségben. Nekem erre nem volt kihatással.
2016. okt. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!