Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelmetlenség, vagy van aki ezt tényleg élvezi?
Figyelt kérdés
Mikor a partner nagyon nem figyel oda a másik igényeire, nem olvas a jelekből, és fájdalmat okoz a másiknak együttlét közben. Van olyan férfi, aki tényleg ennyire élvezi, ha szenvedni lát egy nőt?
Vagy ez afféle dicsőségnek számít, hogy 'ó, igen, én okozok neki fájdalmat, miattam szenved!"?
Ne értsetek félre, nem általánosítani akarok, mert észrevételeim alapján az ilyenekből van kevesebb, de aki mégis ilyen, az miért csinálja? Észre se veszi, vagy ez jó neki?
2017. jan. 29. 21:18
1/3 RRR válasza:
Mert lövése sincs a szexről és a kölcsönös örömszerzésről
2/3 anonim válasza:
Vagy van aki nem bír megszólalni...
Ha nekem valami nem jó szólok a barátomnak, megkérem hogy mást, máshogy, lassaban, gyengédebben csinálja.
Hatalmasat élvezünk a végén. :)
3/3 A kérdező kommentje:
#2es, persze, az más amikor már kiismered a partnered mind emberileg+ a vágyait, de itt most nem konkrétan egy kapcsolaton belüli együttlétre gondoltam, hanem tételezzük fel egy egyéjszakás kalandra.
2017. jan. 30. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!