Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem kívánja a szexet, annak ellenére, hogy élvezi. (Mindketten 19 vagyunk) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hónap alatt 5x csináltuk a barátnőmmel, annak ellenére, hogy szinte minden nap együtt aludtunk (nálam és nála is nyugalmas a család, nincsenek zavaró tényezők) sosem kezdeményez ő, mindig nekem kell megtennem. Ha én nem kezdem el puszilgatni az arcát, vagy a száját, akkor csokolozni sem coskoloznank, a nyelvest is mindig én kezdeményezem. Amikor beszéltünk erről hogy miért nincs kedve hozza, csak annyit válaszolt, hogy szimplán inkább aludna egyet, ahelyett, hogy szexelne (mind az 5x elment vaginalisan, és szex közben szinte nem bír magával annyira élvezi, de meg sem kívánja, annak ellenére, hogy azt mondta hogy velem nagyon jó a szex) beszéltünk arról is, hogy előző barátnőmmel sűrűbben szexeltem, és mondta, hogy vele garantált, hogy kevesebbet fogok szexelni. Azt is mondta, hogy nála ritka, hogy kezdeményez, és eddig egyszer sem tette meg. Nem értem mi lehet a probléma, mindig mondja hogy ilyen meg olyan szexi vagyok, 191-2 centi magas vagyok, nem vagyok olyan hű de izmos, széles a hátam, a vállam. Hogyan tudnám elérni, hogy jobban kívánja? Mert elég zavaró, hogy legtöbbször amikor elkezdem simogatni, arrébb teszi a kezem és mondja, hogy "most hagyjal" "nincs most kedvem hozza". Megcsalni nem csal meg, mivel minden nap együtt vagyunk szinte, és érzem hogy szeret, de az is fura, hogy szinte mindig én olelgetem, puszilgatom, nap közben sosem csokolozunk, max kapok tőle 1-2 ölelést, 1-2 szajrapuszit, és le vagyok tudva. Elhagyni nem akarom, mert imadom, jó vele minden napom, csak így elég nehéz maximálisan élvezni az egeszet, hogy testileg szinte nem kapok semmit, és magamat kell kielégítenem. Valami tanácsot tudnátok adni?2017. jan. 6. 12:07
1/7 anonim válasza:
A fogamzásgátlónak a sok nagyon kellemetlen mellékhatás mellett van egy hatása is.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem szed fogamzasgatlot
2017. jan. 6. 12:15
4/7 anonim válasza:
akkor passz
de ha szeretem is a dobostortát, nem jó minden nap dobostortát enni, mert megunnám, megutálnám, csak néha és akkor az ragyogó ünnepnappá válik - 20 év után is
6/7 anonim válasza:
Lehet nem vonzodik hozzad szexualisan. Ha meg szexre kerul a sor kitudja kirol fantazialgat kozben.
7/7 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés. Én lassan két éve élek aktívan nemi életet ugyanazzal a pasival és nagyon változó az étvágyam. Eleinte nem igazán izgatott a dolog alig jobban mint a barátnődet. Heti 2-vel bőven jól elvoltam és teher volt a több. Mostanában viszont van hogy naponta többször akarom a fene tudja miért. Lehet idővel neki is megjön a kedve. Meg ha nincs szex még mindig lehet orál. Én ha nincs humorom a szexhez mindig fölajánlom ezt a lehetőséget a páromnak hacsak nem betegség miatt vagyok hulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!