Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, ha nem vagyok hajlandó lenyelni a spermát?
Figyelt kérdés
Nem kérek priviket!Ide válaszoljatok.Köszönöm.2017. jan. 27. 15:50
22/39 anonim válasza:
Állítólag az íze attól is függ, hogy mit eszünk. Nem tudom, hogy ez igaz-e, vagy legenda. Majd megkérdezem. :)
23/39 anonim válasza:
Dehogy baj. Muszájból ne csináld. Biztos van olyasmi is, amire a barátod nem hajlandó. A szexben azt érdemes csinálni, ami mindkét félnek jó, élvezetet okoz, de legalábbb is nem taszító.
24/39 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán praktikusabb lenyelni gyorsan, mint otthagyni szerencsétlen pasit és szájra tett kézzel rohanni a mosdóba, majd öblögetni, fogat mosni meg akármit, majd pedig panaszkodni az ízére meg az állagára (persze, hogy érzed, ha ott tartogatod a szádban rohanás közben, meg még öblögetsz is jól átmosva az ízzel a szádat). Ehelyett némi gyakorlattal tudatosan lehet a nyelv leghátsó részére, de mégsem a torokra irányítani, ahol már nem érzed az ízét, és eltüntetni egy nyeléssel. Se íz, se állagérzet nincsen. De mondjuk én ezt az undorodást sosem értettem.
25/39 anonim válasza:
Nem baj, ez nem valami kötelesség, és szerintem ez már nem elvárható egy lánytól. Csak azt csináld, ami jól esik neked.
26/39 anonim válasza:
Évtizedekben mérhető tapasztalatom alapján mondhatom, hogy nem baj, viszont az a legoptimálisabb, ha lenyeled. Sokan előítéletesek a nyeléssel kapcsolatban: félnek, hogy öklendezni fognak, hogy rossz ízű és szagú és bajuk lesz tőle. Sok függ a pillanatnyi érzéseden, a legtöbb esetben ez "ott és abban a pillanatban" dől el. Pl. ha előtte te mentél el oráltól, nagyobb az esélye, hogy simán lenyeled. De ha nem megy, köpd ki papírzsepibe. Ha a pasi ragaszkodna hozzá, még rögtön spermás szájjal (kiköpés után) próbáld megcsókolni. Ha nem akar smárolni, azt jelenti, hogy undorodik a saját cuccától, ezzel rávezetheted a megértésére, hogy te pont ezért nem szeretnéd. Nem kell előre elhatároznod, hogy lenyeled, kiköpöd, magadra kened stb. Légy spontán, bízz magadban, olyan lesz, ami a neked a legjobb. Ha erőszakoskodna, fontold meg, hogy kell-e neked ilyen partner. (Ffi, 50+)
27/39 anonim válasza:
Nem baj. Egy jó orál után kit érdekel, hogy mit tesz a spermával. Engem spec. az sem zavar, ha a végén csak kiveri és nem megy a szájába! F/47
28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ.Abban megerősített, hogy továbbra sem vagyok hajlandó lenyelni. :)Hányni nem szeretek, nem éri meg, hogy emiatt ez bekövetkezzen. :D
2017. jan. 30. 05:08
29/39 anonim válasza:
Csá azért is le kell nyelned.
30/39 A kérdező kommentje:
Már csak azért sem nyelek.Ha nem tetszik, lehet lépni, le.
2017. márc. 31. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!