Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, ha nem vagyok hajlandó lenyelni a spermát?
Figyelt kérdés
Nem kérek priviket!Ide válaszoljatok.Köszönöm.2017. jan. 27. 15:50
12/39 anonim válasza:
Azert gondolom az ellen nem tiltakozol hogy a pasid kinyalja a szaftos nedves lucskos punidat..
13/39 anonim válasza:
Mert baj és kész. Ha nem bírod elviselni ne orálozz cicaa
14/39 anonim válasza:
Más kérdés kapcsán ugyan, de ma már leírtam; Rettenetesen sajnálom a mai lányokat.
15/39 anonim válasza:
Siman kikopod. Kinek van baja ezzel? Tobb ilyen csajom is volt, sose volt gond.
16/39 A kérdező kommentje:
12-es termeszetesen nem tiltakozom.
De nem is kényszerítem én sem nyelésre.
13-as ez nem indok.Amikor a számba kerül, az illető már túl van az orgazmuson.Akkor nem mindegy, mi lesz a spermával?Az orálnak nem feltétele a nyelés véleményem szerint.
2017. jan. 27. 17:29
17/39 A kérdező kommentje:
Miquel én is, elhiheted.
2017. jan. 27. 17:30
18/39 A kérdező kommentje:
Van akiknek baj....különben nem született volna meg ez a kérdés.Belebotlottam már pár ilyenbe.
2017. jan. 27. 17:37
19/39 anonim válasza:
Nekem nem lenne baj. Meg is lepődtem, mikor először csinálta végig a partnerem az orált, és szó nélkül lenyelte. Nem elvárás, de mivel szívesen csinálja, nem fogom lebeszélni róla. Nekem nagyon jó érzés ott végezni, és az, hogy nem rántja ki egyből a szájából. Úristen, de jól esne most is. :)
20/39 A kérdező kommentje:
Utolsó.
Van olyan nő aki szereti.:)Ez most inkább azokról szól, aki öklendezik tőle.Én is.Lássuk be, nem igazán tartozik az élelmiszer kategóriába...állítólagos lehet pozitív hatása, de az állaga, szaga, íze azért mégsem banánízű...
2017. jan. 27. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!