Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék unalmas lenni szex kozben. Mit valtoztathatnek?
Surven szexelunk pasimmal, de ugy erzem bele kene adnom valami plusszt vajon mit? Hogy jobb legyen a szex?!
18L
Mi van eddig?
Esetleg vállalj többet, pl. mélytorok, anál (stb. ami izgatja).
De szerintem ha magatoktól nem tudjátok, akkor mi sem tudun segíteni.
Én még tennék hozzá egy kis sót, borsot, és gulyáskrémet...úgy biztos jobb lenne.
Hülye kérdésre, hülye válasz...
4-es, mégis szinte mindig azokat hagyják el másért, aki odaadó volt, mert már uncsi. Az én ismerősi körömben biztosan. Akkor hogy is van ez?
Nyilván az első 1-2 évben kifacsarják a nőt, aztán mennek tovább. De ha valaki kéreti magát, azt még feleségül is veszik.
Ez oké, de a kéretés nem egyenértékű a partner elhanyagolásával, ami 10/8x megcsalással végződik, mert a ragaszkodás ugyan meg lesz, de szükségletei vannak mindenkinek és ha valaki kapcsolatban van, az azért él úgy, ahogy, mert vágyik a partnerére és vele szeretne lenni, megélni együtt a pillanatokat és amikor szexuális izgalomba kerül azt is! Nem azt mondom, hogy minden nap kell szexelni, de ha a pár valamelyik tagja szeretne, akkor kapcsolaton belül, főleg ha éves távlatokba nyúl vissza, véleményem szerint alap, hogy nem tetézzük azzal, hogy könyörögni kell. Nyilván nem kell végletekig menő következtetést levonni, nem a "dugunk? aha" a jó módszer, de ameddig ilyen színvonalú "tanítást" és tanácsokat kapnak a lányok manapság, mint amiket itt néhány kérdésnél olvasok, addig én nem tartom jó ötletnek a napokig tartó szexmegvonást, főleg, hogy ez csak akkor és úgy működik, ha fejben össze van rakva az egész kép, mellette csinálnak együtt mást és kommunikálnak, hogy ne kudarcként élje meg a "visszautasításokat" a párja. Ösztönből jönni fog úgy is, mit kell tenni, főleg, hogy amíg az egyik pasi ragaszkodással reagál a megvonásra, addig a másiknál ez különböző kisebbségi érzések, önmarcangolás, alaptalan féltékenység és rosszabb esetben a kapcsolat végéhez is vezethet.
Bocsánat, hogy ilyen hosszan kifejtettem a véleményemet, de sok ember nagyon el van tévedve..próbáljatok szelektíven olvasni és kiszűrni a negatív embereket, akik csak azért vannak itt, hogy levezessék az otthon vagy a munkahelyen felgyülemlett stresszt es kilátástalanságot másokon, vagy csak szimplán rosszindulatúak.
Én azt tanácsolom, ülj le és beszéljétek meg a pároddal, hogy kinek mi a jó, ki mit szeretne kipróbálni, fedezzetek fel új dolgokat, új helyszíneket, csináljatok egymásnak képeket, amiket napközben elküldhettek, akár egy-egy szaftos üzenet kíséretében... Alig fogjátok kibírni, hogy este ne essetek egyből egymásnak.
22/F
#1: A pasik többsége ilyenkor inkább azon agyal, hogy mi változhatott, hogy már csak harmadannyit kívánja a szexet, és hosszabb távon ez könnyen a kapcsolat kimúlásához vezethet.
Trükközések, taktikák, játszmázások helyett inkább tessék kommunikálni, meg egymás kedvében járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!