Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A védekezés nélküli anális szex az nem tartogat magában veszélyeket?
Komoly kapcsolatban, ahol egyik fél sem beteg.
De pl. mi van akkor ha nem volt beöntés?
Illetve ha a popsiába élveznek a csajnak akkor később az ondó nem tud átfolyni a punciba és így nem lehet terhes?
Kérlek, ha valami hülyeséget írtam, akkor se vicceljük el, hanem rendes válaszokat írjatok! Köszi!
Anális szexhez inkább húzatok gumit nem valószìnű hogy a lány terhes lesz, csak úgy ott nagyon sok baktérium van és bármit elkaphatsz!
Nem biztos hogy olyan felemelő érzés ha lángolni fog utána a f*rkad
Terhes nem lesz, de olyan bakteriális fertőzést kaphattok el mindketten, hogy utána győzzétek kikezelni. Ezen a beöntés se segít, se csak kimossa az egészséges bélflórát, amit csak probiotikummal lehet helyreállítani.
Nem szólva arról, hogy a lánynál a legkisebb sérülésen keresztül is vidáman bejuthatnak a fertőzések a véráramba, lehet aranyere, végbél repedése, stb. Akkor is, hogy szent meggyőződésed, hogy vigyázol.
Tuti van veszélye, de én nem egy nőt kaptam már el gumi nélkül, seggbe.
Soha nem lett belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!