Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miként vázoljam ezt fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként vázoljam ezt fel?

Figyelt kérdés

Van a barátnőm akivel nem olyan gyakran szoktunk szeretkezni, ez kevés eltöltött idő miatt van.

Elég konzervatív a szexualitás terén de nem frigid egyáltalán. Nem sok ideje vagyunk együtt, mégis jól áll a kapcsolatunk minden téren.

Szexuális dolgok terén is de én szivesen csinálnék kicsit perverzebb dolgokar, mint például popsinyalás vagy lábfetish. Nem tudom, hogyan vezessem rá erre és kicsit félek a reakciójától, hogy egyszer csak elkezdem nyalni a fenekét nem fogja e elhúzni és kérdően nézni rám. Lábfétish ugyanez.

Szerintetek?

2017. jan. 26. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
1 csókolgasd a lábát ( nem kell említeni a lábfétist) 2 69-ben tegyél kitérőt. 23 L
2017. jan. 26. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el, hogy extrémebb dolgokat is kipróbálnál.
2017. jan. 26. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb ha nem elmeséli hanem apránként odavezeti. Első alkalommal ne borulj bele a segglyukába csak közelíts felé. Figyeld a reakcióját. Nem biztos, hogy jól fog neki esni, de ha igen látni fogod. Ha meg szóvá teszi, dícsértd meg milyen szép segglyuka, s ne aggódjon. Stb. Stb..
2017. jan. 26. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor nyalod 69-ben, tévedjen a nyelved a popsilyuk felé. Először csak puszit adj rá, aztán nyald meg gyengéden. Ha tetszik neki, szétnyalhatod erősen és ujjazd is meg.A talpait meg masszírozd, puszild meg és ha nem húzza el, mehet a lábujjszopogatás, talpnyalás és társai is. :D
2017. jan. 26. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs srácok, de szerintem nem jó megoldás, hogy csak bepróbálkozik. Nálunk is mindkettő fontos szempont volt a barátomnak. És én örültem, hogy megbeszéltük. Elmesélte, hogy ezek milyenek, hogy neki örömet okoznak, és hogy ha nem tetszenek, nem csináljuk többet :) szerintem beszélgess vele :) :)
2017. jan. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!