Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná valaki milyen mikor közösen zuhanyoztok a párotokkal? (szexuális részére értem) hogyan lehet ott védekezni? :o
Nagyon meglepo: tablettaval.
Csak ne a terded kozott szorongasd.
Engem mondjuk a technikai része is érdekelne, mert ha valahol nincs hatalmas sarokkád (és lássuk be, nem ez a jellemző manapság a fiataloknál), akkor hogy? Két felnőtt nem fér egy átlagos kádban, állva a zuhany alatt meg erős balesetveszély... :D
(Bocsánat, tudom, hogy nem illik más témába belekérdezni, de ez akkor is kikívánkozott.)
Egyébként szerintem ilyenkor a gyógyszer a legbiztonságosabb.
Fogamzásgátlóval védekezünk. De van nem egy módja az örömszerzésnek ;)
Kádban nálunk csak a második opció játszik, félek a fertőzéstől és a víz könnyen elmossa a síkosságot. Nincs hatalmas sarok kád, egy sima panel kád van, kicsit hosszabb talán az átlagosnál. Kényelmesen elférünk, de mindketten vékonyak vagyunk. Egymással szemben szoktunk ülni, az ölbe üléshez nem elég széles a kád.
tablettát szedek
mi zuhanyzóban úgy szexelünk h felemelem nekinyomom a falhoz és úgy szexelünk, a kádban pedig kutyapózban vagy pedig háttal beleül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!