Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan halnak meg szűzen? Mennyire valós, hogy én úgy fogok? 18L
Szóval jelenleg úgy gondolom, hogy soha életemben nem fogok szexelni (leszögezem nincs semmi fogadalmam vagy ilyesmi). Tudom, ezzel még sok fiatal dobálózik, ahogy azzal is pl, hogy sose lesz gyerekük és 10 év múlva ott vannak házasan két gyerekkel.
De vajon ez mennyire reális, mert én TÉNYLEG így gondolom. Nincs ilyen statisztika, hogy hány ember hal meg úgy-akár 40+ évesen is-, hogy sosem szexelt? Vagy ismertek ilyet, vagy aki elmúlt 35 és ártatlan?
Mert én azt látom, higy még a legcsúnyábbaknak is mindig csak jut valaki.
"Azóta néhányan próbáltak megcsókolni..."
Nincs is neked valódi problémád.
ma 20:05
Annyira nem tűnik rossznak.
Nálam már nyertél egy pontot mert nem vagy eltelve magadtól..
Sőt még egy bónusz zseton is kapsz tőlem csak most!
A zsetoton meg a telefonszámom első négy karaktere van : "0630 ..." :D
Ugyan már, biztos nem olyan vészes a helyzet. Nincs önbizalmad, csak annyi a baj. Szerintem kapásból kaptatok 10 privátot önként jelentkezőktől. :) Mondjuk nem biztos, hogy azokból kéne válogatni.
Én férfi létemre 30 éves koromig szűz voltam, mégis megtört a jég. Ne várjatok eddig, mert a jó szexnél nincs jobb dolog a világon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!