Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők nektek az első fájt?
Van olyan lány/nő akinek nagyon fájt az első szex?
Mikorra múlt el? a 2. szex már nem fájt annyira?
Nekem nem fájt, de utána pár napig kellemetlen volt ülni.
Második alkalomnál már nem volt ilyen.
Nekem kifejezetten fajt, de annyira akartam, hogy nagy nehezen elturtem. Utana meg jo par alkalommal fajt.
18/l
nekem honapokig fajt az elso utan, ugy vereztem, mintha disznot vagtak volna...es nem is igazan elveztem az elsoket.
de most mar nagyom jo :))))
Nekem egyáltalán nem fájt az első (se). Ami furcsa, mert 17 évesen feküdtünk le először, és én addig magamtól soha nem masztiztam. Szóval az ujja járt bennem párszor szex előtt. Ennyi volt. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy előtte 7 évig lovagoltam, és elméletileg a szűzhártya attól is elszakadhat. Namost hogy nekem mikor szakadt át, lövésem sincs. Nincs semmilyen emlékem, hogy fájt volna lent valami, vagy éreztem volna, hogy kellemetlen. Az első után aznap még 3 újabb menetet nyomjunk le, azok se fájtak.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!