Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az első? Elsősorban lányok
Figyelt kérdés
milyen pózba, hol, milyen érzés volt, fájt-e vagy nem, tutdad hogy hogy kell csinálni stb2016. dec. 25. 16:44
1/3 anonim válasza:
Jó volt. :) 5 hónapja voltam együtt a barátommal, és 18 vagyok, ő 22. Ő már nem volt szűz, tehát volt tapasztalata, így maximálisan megbíztam benne, illetve öt hónap után már szerelmes voltam annyira, hogy vele szerettem volna ezt átélni. Az én szobámban történt az eset. :D Eleinte volt somogatás stb, meg petting, addig nem is volt baj. Akkor kezdtem el stresszesebb lenni amikor lekerült minden ruha minkettőnkről és közeledett az elkerülhetetlen. De gyorsan megnyugtatott barátom, így egyáltalán nem stresszeltem már, csak rábíztam magam. Amúgy erre a misszionárius a legjobb. Egy kicsit fájt, körülbelül 4-5 mp-ig, mert ugye elég szűk voltam, szóval az kellemetlen volt, de egyáltalán nem elviselhetetlen. Sötét volt amúgy, mert szégyellős vagyok még. (amúgy ez az egész november végén történt) És igen volt egy pont, hogy akkor próbáljunk ki mást, és nem annyira találtam eleinte a helyem lovagló pózban. :D A barátom meg is mosolyogta a bénázásom, de nagyon türelmes volt/azóta is mindig segít, meg óvatos nagyon :)
2/3 anonim válasza:
17 voltam ő 18.3 év után történt.. A szalagavatója után történt nálluk. Nagyon szép volt mert megkért hogy meg felvenném e neki a ruhát es táncolnánk e... aztán elkezdett közeledni csókolóztunk kifuzte a ruham es ugy az ágyában. Nem nagyon féltem mert tudtam hogy vigyáz rám és semmi olyat nem tenne ami nekem rossz! Amikor eljött a pillanat nem igazán ment be és másfél órán keresztül ezzel szenvedtunk..Fájt, már-már könnyeztem és iszonyatosan véreztem (fehér paplan pls...) misszionárius pózban és együtt bénáztunk...a lovaglás az nekem nem ment..de türelmes volt és segített mondta hogy hogyan csináljam hogyan jo neki :) 21/l azota is egyutt
3/3 anonim válasza:
Én 17 voltam, ő 19. Először fájt, de szerencsére csak percig, mert nagyon óvatosak voltunk. Nekem alapvetően egy nagyon jó élmény volt, de élvezetesnek nem mondanám. Később persze már más volt a helyzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!