Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért olyan nehéz elhúzni elhinni egy 23 éves fiatalemberröl, hogy még nem volt nővel?
Tegyük fel, hogy a pali nem ronda, akár sőt még jóképű is, de nem jó az ismerkedésben, kezdeményezésben, stb.
Ilyen módon simán előfordulhat, hogy még kapcsolata sem volt, nemhogy szex.
Tehát, miért olyan nehéz elhinni?
Valóban szokatlan, de én annyira nem lepődök meg rajta. Első barátom is 23 évesen vesztette el a szüzességét.
Az már más kérdés, hogy emberileg milyen volt, és miért csak 23 évesen sikerült becsajoznia...de nem offolok.
ez ugyanolyan mint egy munkahely, lehet iskolád, lehet diplomád, de ha nem emeled fel a fenekedet és mész el egy állásinterjúra, akkor nehezen kapsz melót.
Ha nem ismerkedsz és kezdeményezel, akkor persze, hogy nincs barátnőd és még szűz vagy.
Mindegyiket az ember nehezen hiszi el, főleg akkor amikor minden adottságod megvan, csak félénk és lusta vagy megmozdítani a sejhajadat.
Köszi a válaszokat.
#15, én inkább úgy gondoltam mindig is, hogy ez magánügy, tehát nincsen sztorizás haverok miatt.
Nem érdekesebb valaki, akiről semmit nem tudtok ezügyben?
Amúgy a kérdés saját magamról szól, csak sok évvel ezelőtt volt ez a helyzet. Régen több vagyok, mint 23, s rég nem szűz, de 23 évesen az voltam, s konkrétan zavart, hogy legyek őszinte, de elvárásnak tűnt, hogy legyen tapasztalatom, mert valahányszor egy lány megtudta, kivétel nélkül mind úgy állt hozzá, hogy ez esetben én biztosan csak azt akarom. Ellenére annak, hogy ez pont ellentmondott az adott helyzetnek, mivel ha CSAK azt akartam volna, akkor meglett volna már így vagy úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!