Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom elhinni hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhinni hogy ezt mondta, ugye nincs igaza?

Figyelt kérdés

Tegnap szex után a barátom kimászott az ágyból és miközben nyújtózkodott, azt mondta, hogy amíg ő elmegy sörözni a haverjaival, én menjek és fussak pár km-t, mert elege van belőle hogy a nagy seggemet kell néznie kutyapózban. És szerinte attól, hogy fél éve együtt vagyunk, még nem kellene elengednem magam, ő nem házikocát akar, hanem egy barátnőt. Teljesen ledöbbentem, eddig SOHA egy bántó vagy sértő megjegyzése nem volt rám. Azt hittem ő lehet az igazi, de a tegnapi után már nem gondolom így. Megbántott és őszintén szólva azon agyalok, hogy többet nem kell a nagy seggemet nézegetnie, ha nem akarja. De lehet hogy csak túlreagálom. Egyébként csak a miheztartás végett, elmondanám hogy 176 cm és 62 kg vagyok. Világéletemben sportoltam, elég sokat. Ilyen szempontból különösen bántó amit mondott.

Szerintetek?

21L 27F

2016. jún. 12. 11:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen tudok elképzelni ennél sértőbb megfogalmazást, ráadásul egy olyan szituációban, körülmények közt sikerült ezt kifröcsögnie magából, aminél nincs megalázóbb...

Ha még igaza is lenne, akkor sem lenne mentség arra, hogy így sikerült ezt tálalnia, szóval szerintem abban az esetben is teljesen jogos lenne a bántódásod, és az, hogy a szakítást fontolgatod. Én javaslom, hogy lépj, mert ha már most ok nélkül ilyen szinten képes téged ledegradálni, ez később sem lesz jobb.

2016. jún. 12. 11:26
 2/17 Titok 20+/f ***** válasza:
100%
Egy vérbeli bunkó a palid főleg hogy igy hozzád vágta 62kg val nemlehet olyan nagy feneked ha meg Ennyire zavarja ott az ajtó
2016. jún. 12. 11:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Bunkó,közönséges,alpári.

Soha többé be nem engedném az ágyamba ..

Remélem van annyi önbecsülésed,hogy kidobod ezt a marhát.

N.

2016. jún. 12. 11:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a hyedben kihajìtottam volna, keressen akkor mást!!!
2016. jún. 12. 11:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy szemét alak a pasid.

Ha már nem tetszel neki, mehet, biztos találsz majd olyat aki megbecsúl téged.

Én egy ilyen után nem is tudnék hozzá szolni többet.

23L

2016. jún. 12. 11:31
 6/17 icu75 ***** válasza:
100%
Abban a pillanatban kiba.szni,kapsz pasit minden ujjadra 10et(majd akad normális is)
2016. jún. 12. 11:33
 7/17 Csak_egy_pasas ***** válasza:
100%

Ez a férfi nem normális! Szó nélkül hagyd el olyan gyorsan, ahogy csak lehet…

Már csak a leirt számokból is látszik, hogy tökéletes az alakod…

TÖKÉLETES! Nincs erre jobb szó! Csessze meg az ilyen ember! Hagyd el! Nem talál jobbat nálad egész hátralévő életében…

(Én 34 F voltam)

2016. jún. 12. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez hülye...

Te nagyon rendes, normális csajnak tűnsz, komolyan, hogy kerülsz össze ilyenekkel? Fogadjunk idióta sportoló ez a hülyegyerek.

Legalább megmondtad neki, hogy ilyet ki ne ejtsen még egyszer a pofáján?

2016. jún. 12. 11:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Erről csak annyit: HASTA LA VISTA, BABY! Aki ilyet mond egy nőnek, az nem érdemli meg, hogy odaadással szeressék.
2016. jún. 12. 11:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként írom, hogy egy bunkó paraszt az ürge!

Ha ennyire nem tetszel neki akkor miért van veled?

B@.Sz.d ki a .iCsába!

Úgy mellesleg, mennyi a csípő bőséged?

2016. jún. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!