Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom elhinni hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhinni hogy ezt mondta, ugye nincs igaza?

Figyelt kérdés

Tegnap szex után a barátom kimászott az ágyból és miközben nyújtózkodott, azt mondta, hogy amíg ő elmegy sörözni a haverjaival, én menjek és fussak pár km-t, mert elege van belőle hogy a nagy seggemet kell néznie kutyapózban. És szerinte attól, hogy fél éve együtt vagyunk, még nem kellene elengednem magam, ő nem házikocát akar, hanem egy barátnőt. Teljesen ledöbbentem, eddig SOHA egy bántó vagy sértő megjegyzése nem volt rám. Azt hittem ő lehet az igazi, de a tegnapi után már nem gondolom így. Megbántott és őszintén szólva azon agyalok, hogy többet nem kell a nagy seggemet nézegetnie, ha nem akarja. De lehet hogy csak túlreagálom. Egyébként csak a miheztartás végett, elmondanám hogy 176 cm és 62 kg vagyok. Világéletemben sportoltam, elég sokat. Ilyen szempontból különösen bántó amit mondott.

Szerintetek?

21L 27F

2016. jún. 12. 11:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
90
2016. jún. 12. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
mekkora segg már :DD (a faszid)
2016. jún. 12. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy jó párkapcsolat alappillérei a szereteten túl többek között az egymás iránti tisztelet és a normális kommunikáció. Ebben a megjegyzésben szerinted melyik volt meg (akár csak nyomokban)?

Nem hinném, hogy túlreagálod - ha zokon vetted ezt a hangnemet, az simán csak az egészséges önbecsülés jele, és akkor is jogos lenne, ha netalán valóban kezdenél elhízni (amitől a testmagasságodból és súlyodból ítélve elég távol vagy :-).

Nem vagyok egy "ne bánts virág", de ha a párom egy ilyen megjegyzést tenne rám szeretkezés után (vagy történetesen bármikor máskor), nem csak kutya pózban nem látná soha többet az életben a fenekemet, de felöltözve is csak átmenetileg, amíg a szétköltözést lebonyolítjuk.

Szerintem azt lenne érdemes végiggondolnod, hogy ha te szeretsz valakit, akkor odavágnál-e neki ennyire gyökér, lekezelő stílusban egy ilyen megjegyzését.

2016. jún. 12. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy,milyen magas vagy meg hány kg.Az a lényeg,hogy oszlik el rajtad.Ha te nem tartod kövérnek magad,akkor hagy ott a p.icsába,oszt keressen mást! Idióta f.asz!Te meg miért nem vágtál vissza,hogy te meg nem szeretnél egy sörhasú,be gyepesedet agyú palit magad mellett!Nem szeret ez téged,mert szeretne nem sértegetne! Dobd ki!
2016. jún. 12. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Én úgy ott hagynám a fenébe a helyedbe, hogy csak nézne. Azonnal szakíts vele.
2016. jún. 12. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, és hasonló magassághoz bő 10 kilóval vagyok több (igaz, jóval idősebb is, már gyerekszülés után). Ehhez képest a párom minden alkalommal elmondja, hogy imádja a fenekem, különösen kutyapózban szereti markolászni, paskolni, nézni. Nem tudok elmenni úgy előtte, hogy ne izgulna fel rám.

Ha fel is szalad pár kiló, akkor sem alázna meg, semmilyen módon. Volt már, hogy ÉN mondtam, hogy híztam, mire biztatott, hogy akkor menjünk együtt futni, kijelentette, hogy rá is ráfér egy kis mozgás - nem, ő nem sörözni ment, hanem jött felem futni, bringázni, sétálni!

2016. jún. 12. 13:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem is értem, miért kérdés ez?
2016. jún. 13. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!