Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért akadt ki ennyire a barátnőm, mikor kértem, hogy vegyünk egy Fleshlight-ot?
Figyelt kérdés
Teljes normális a szex köztünk. Van neki is vibrátor,csikló izgató, amit használ is szex közben és tudom, hogy egyedül is. Miért akadt ki ennyire?2017. jan. 24. 08:29
2/4 icu75 válasza:
Tény,hogy nem jogosan akadt ki. De a miértre talán az a válasz,hogy ő a játékszereket azért volt kénytelen beszerezni mivel magasabb a libidója mint a tiéd,ergo szüksége van többre így megoldja magának amikor te nem szeretnél szexelni. Viszont ha te használsz valami játékot helyette ő ezt azért sérelmezi,mert neki mindig kedve van veled huncutkodni,és így kevesebbszer kap meg.
Ez csak feltevés. Igazándiból nem megsértődnie kéne,hanem őszintén elmondani,hogy miért esik rosszul neki,és akkor tudnátok érdemben megoldást találni. Próbáljatok javítani a kommunikáción.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg féltékeny lenne rá azért akadt ki. Kicsit kettős mérce van itt, hogy neked egy mezei fleshlightod se lehet neki meg van több ketyeréje... De szerintem a te pénzed, te döntésed veszel e magadnak fleslightot, ha elég érett akkor megérti, hogy nem fogja őt pótolni.
4/4 anonim válasza:
Nem kell neki arról tudni, hogy van Fleshlightod vagy sem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!