Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szőrös puncit, de nem lehet, tudok valamit tenni?
Nagyon ritkás és kevés a szőr a puncimon, hónomon, lábamon, ha nem borotválom, szinte akkor sem látszik, annyira három szál.
Fotókon szoktam látni, hogy más nőknek milyen sűrű tud lent lenni és nagyon szeretném, ha nekem ilyen lehetne egy szexi kis csík, vagy pamacska, mert nagyon tetszik.
Viszont nekem annyira ritkás, hogy muszáj teljesen leszednem, mert semmi értelmeset nem lehet kihozni belőle :(
Van valami szőrnövesztő szer, ami nem kezdi ki a punci bőrét? Vagy hiába próbálkozok, ahol nincsenek hagymák, ott nem is lesznek... :(
Hetente borotválom azt a három szálat, ami van, de inkább gyengült, mint erősödött...
Úgy szeretném, ha meghagyhatnám szivecske alakúra, vagy egy csíkot, de nincs miből :'(
Mondjuk, ha meglátnám, hogy szőrös a punci, tuti lelankadnék. Szóval, szerintem ne akarj szőrt, sokkal szebb és kívánatosabb a csupasz. Arról nem is beszélve, hogy tök sz@r amikor nyalom, és a nyelvemre ragad egy szőrszál.
maradj inkább csupasz.
9, talán te vagy a pasija? Mert pl. az enyém a szőröset imádja. 50-50% hogy melyikből fog ki egyet.
Különben se a pasi kedvéért borotváljátok meg fazonírozzátok, hanem a magatokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!