Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a csupasz vagy a szőrös puncit szeretitek jobban? Lányok a fiú mindenképpen borotvalja ott?
Én azt szeretem, ha a férfi természetesen hordja magát odalent. Max rövidítse, ha neki úgy kényelmesebb. Szerintem iszonyú röhelyes, amikor valakinek a lába-hasa-mellkasa mindenütt szőrös, aztán pont a pénisz feletti részen (jellemzően háromszög formában) teljesen csupasz. Felette meg folytatódik tovább a has-szőre (a köldikig tartó dögös csík pl, ami ebben az esetben a semmiből kerül elő).
Én a magamét rövidítve hordom, bikinivonalban szőrtelenítve. Engem mindig is zavart, ha úgy nézek ki, mint egy óvodás kislány, sokkal kényelmetlenebb és valahogy esendőbb érzés, mikor teljesen csupaszra borotválom. Ezért egy természetesebb vonalat hozok a kérdésben, a nyilvánvaló megbotránkoztatás nélkül- tehát nem megyek le a strandra, hogy kétoldalt kilóg a bikiniből a lényeg, de a szükségesnél jobban nem szőrtelenítem.
Csupasz legyen a punci. Nalam a bre kopasz de felette nem.
Ha a csaj pipal igy jobb nekem es neki is.
Csupasz vagy a fazonra nyírt.
Nem szeretem a túl sok szőrt.
De én is alkalmazkodom az aktuális partnerem igényeihez.
Nekem nagyon nem kérdés, hogy a férfi milyen fazont hordjon. Nálam orális szexnél a szőr nem gátló tényező. Szerintem férfias, ha férfi szőrős lent. De ha olyan lenne, hogy borotválná, azt is elfogadom.
Szóval nekem gyakorlatilag tök mindegy. Semmit nem változtat a borotválás ténye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!