Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk a csupasz vagy a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a csupasz vagy a szőrös puncit szeretitek jobban? Lányok a fiú mindenképpen borotvalja ott?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 10:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ami csak a szeméremdon szőrös, de azért lehet enyhén szőrös is, meg csupasz is, illetve a babapunci, akkor akár dzsungel is lehet.
2016. jún. 19. 10:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Fazonosat.
2016. jún. 19. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Én azt szeretem, ha a férfi természetesen hordja magát odalent. Max rövidítse, ha neki úgy kényelmesebb. Szerintem iszonyú röhelyes, amikor valakinek a lába-hasa-mellkasa mindenütt szőrös, aztán pont a pénisz feletti részen (jellemzően háromszög formában) teljesen csupasz. Felette meg folytatódik tovább a has-szőre (a köldikig tartó dögös csík pl, ami ebben az esetben a semmiből kerül elő).

Én a magamét rövidítve hordom, bikinivonalban szőrtelenítve. Engem mindig is zavart, ha úgy nézek ki, mint egy óvodás kislány, sokkal kényelmetlenebb és valahogy esendőbb érzés, mikor teljesen csupaszra borotválom. Ezért egy természetesebb vonalat hozok a kérdésben, a nyilvánvaló megbotránkoztatás nélkül- tehát nem megyek le a strandra, hogy kétoldalt kilóg a bikiniből a lényeg, de a szükségesnél jobban nem szőrtelenítem.

2016. jún. 19. 10:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Punciból a harmadik kommentelőét szeretném. Úgy a legnőiesebb, természetesebb ha nincs belenyírkálva borotvával. A kipattogott bőr és a csiszolópapír felület egyébként sem túl kényelmes.
2016. jún. 19. 10:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Csupasz tetszik, én is az egész hasammal együtt szőrtelenítem.
2016. jún. 19. 10:51
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Hát az a baj pasinál ha nagyon szőrös hogy hiába mossa meg de szagos. Orális szexnél nem jó szőrt köpködni. Ha borostás az lovagló pózban kellemetlen mert szúr. Szóval inkább sima legyen. 22/ L Ui nem kell privát üzenet
2016. jún. 19. 11:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Csupasz legyen a punci. Nalam a bre kopasz de felette nem.

Ha a csaj pipal igy jobb nekem es neki is.

2016. jún. 19. 11:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Csupasz vagy a fazonra nyírt.

Nem szeretem a túl sok szőrt.

De én is alkalmazkodom az aktuális partnerem igényeihez.

2016. jún. 19. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
az én p.ncim mindig csupasz, de a férfit szőrösen szeretem :)
2016. jún. 19. 11:32
 10/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem kérdés, hogy a férfi milyen fazont hordjon. Nálam orális szexnél a szőr nem gátló tényező. Szerintem férfias, ha férfi szőrős lent. De ha olyan lenne, hogy borotválná, azt is elfogadom.

Szóval nekem gyakorlatilag tök mindegy. Semmit nem változtat a borotválás ténye.

2016. jún. 19. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!