Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha szeretek szőrös duci puncit nyalni?
Figyelt kérdés
36/F2016. szept. 28. 22:28
3/11 SIDLER22 válasza:
Ha a melegek nem gondolják magukról, hogy gázak akkor te egy ilyen heteron belüli dologra mért gondolod azt, hogy gáz?
Persze könnyű mondanom...
Én szeritem meg az a gáz hogy szőrös a péniszem. De csak azért mert a baráti társaságomban mindenki borotválja.
5/11 anonim válasza:
# 3/4 én szeretem, ha szőrös, mondjuk fazinra nyírt :D
Nem gáz.:)
6/11 anonim válasza:
Ez magánügy, rajtad és a punci tulajdonosán kívül nem tartozik senkire.
Szép kis barátaid lehetnek, ha elő akarják írni neked, hogy mit nyalhatsz.
7/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz, ha Te azt szereted? Szerencsére nem vagyunk egyformák. Nem kell foglalkozni a huhogókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!