Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A japán, kínai, ázsia lányoknak tényleg szűkebb a puncija?
Figyelt kérdés
Valaki tapasztalta már testközelből?2017. jan. 22. 23:36
1/9 anonim válasza:
Sajnos még nem, de kipróbálnám egy aranyos kínai vagy japán lánnyal :)
4/9 anonim válasza:
Voltam japánnal.
Szerintem szűkebb volt.
5/9 anonim válasza:
Mivel az ázsiai férfiaknak kisebb, így logikus, hogy az ázsiai nőknek meg szűkebb kell legyen, az evolúció így rendezte.
6/9 SIDLER22 válasza:
Akkor azért nyüszűlnek mindig annyira :D
7/9 anonim válasza:
Megírom ha egyszer bárcsak összejönne !!
8/9 anonim válasza:
Ellképzelhető mert ha megnézel egy pár videót japán iskolás lányokról,hogy sexelnek a buszon nyílvánosa vagy épp vonaton kis kinai csaj,eddig én úgy láttam elég szük volt nekik,de amig nem tapasztalja meg addig csak videón látja,hogy milyen amikor 1 japán iskoláslány sexel a buszon vagy vonaton nyilvánosan
9/9 anonim válasza:
Kellemesen szűk a puncijuk,kint éltem 6 évet és sok csajt megkféltem,olyan is volt,hogy ők kértek meg mert annyira kívánták a szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!