Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak a fiú magasság tényleg számít?
Láttam nem régiben egy kérdést, amibe a férfikolléga a 175 cm magasságával kapcsolatba kérdezett. Pont ennyi vagyok én is.
És kérdem én, hogy ez számít e a lányoknál szexuálisan vagy pár választásakor tényleg?
Úgy tapasztaltam, hogy igen. De azért az itteni lányoktól is kíváncsi lennék a válaszokra.
Úgy vagyok 175cm, hogy természetesen sportolok, vissza fogott vagyok, nem vagyok elhízva és pálcának se lehet mondani engem.
És ezt már soksok velem egy alacsony, vagy alacsonyabb palinál is észrevettem, hogy szenvednek és ők is a magasságuk okolják.
Már örülnék egy rendes felvilágosításnak e téren.
online nagyon sokat számít. hiszen ez az egyik legbeszédesebb adat a férfiről, a profilképét leszámítva.
élőben már kevésbé, ott is fontos, sok lány kifejezetten a magas srácokat szereti, de csak egy faktor.
láttam már 170 cm magas srácot is nagyon szép barátnővel, úgy, hogy nem volt gazdag, és átlagos külseje volt, de a személyiségével megfogta a másikat. de ugye, az ember a személyisége hibáit kevésbé látja, kevésbé akarja felvállalni, mint egy olyan dolgot, amin nem változtathat.
konklúzió: sajnos tényleg hátrány, de a nem a világ vége.
A 175 cm szerintem egy átlagos magasság. A legtöbb nő 165 cm magas, és ha csak valaki nem kifejezetten a magas férfiakra bukik, akkor azt nem fogja ez a magasság zavarni. Egy magasabb lányt elképzelhető, hogy már jobban zavar, mert pl nem tud melletted magassarkút felvenni úgy, hogy ne legyen nálad magasabb, ilyesmi.
Szerintem ne kattogj ezen. :-)
5-ös
te vagy a kivétel
Nőknek a legfontosabb a magasság, minden csak utána jön.
AMúgy miközben ezt írom, előttem ül egy lány aki tetszik, csak magasabb nálam .Kedves, aranyos, eltudnám képzelni vele a dolgot, de nem is beszélek vele ezért mert magasabb nálam, csak köszönünk egymásnak. ennyi.
És ez a dolog nagyon fáj, hoyg ez miatt nem tudok odamenni hozzá
170 cm
Nem csak én. Az ex baráti táesaságában három házaspárnál is a fiu alacsonyabb, mint a felesége, 4-5 centivel.
Te utolsó pedog, ha odamennél, mit veszthetsz? Semmit... a párom elhatározta, hogy küzdeni fog értem, és a kitartása, határozottsága, humora teljesen levett a lábamrol, egy pillanatig nem érdekelt, hogy alacsonyabb nálam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!