Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmezzem a menyasszonyom ezt a képét?
4 hónapja vagyunk távkapcsolatban, kiment dolgozni Angliába.
Ma kitett egy képet egy számomra ismeretlen pasival, egy kocsiban ülnek, mindketten alszanak, a menyasszonyom feje a pasi vállára hajtva.
Ez a szöveg hozzá írva : One of my favorite person on the planet. U deserve everything great in life. I'll always be with u, my little 🐰.
(Fordításban annyi, az egyik kedvenc emberem a bolygón. Minden jót megérdemelsz az életben. Mindig veled leszek, kicsi nyuszim)
Felhívtam, azt mondja, nem telefontéma. 2,5 hónap múlva jön haza.
Többször is láttam már közös képet ezzel a pasival, de betudtam havernak.
Mit tudok tenni?
2,5 éve vagyunk együtt egyébként
Világos hogy a csaj az új kannal akar lenni. Neked kérdező nem vallott még színt,hogy ne essen a két szék közé. Tartalékjátékos lett a csatárból. :(
Szexelj valami csajjal aki nagyon közel áll hozzá. Különben harc nélkül veszítesz!
Azt jelenti h " You are fucked"
De ez varhato volt egy tavkapcsolattol...
Ne band, ne harcolj!
Engedd el!
Mire hazajon mar gond nelkul tudtok elkoszonni egymastol.
"azt mondja, nem telefontéma." - Akkor mi lenne? :D
Szóval, te szenvedj csak 2,5 hónapig, mert ő nem telefonon akar dobni?
Szerintem hívd fel megint, ha akadékoskodik, akkor mond meg neki, hogy postán kéred vissza a gyűrűt.
Aztán meg fel a fejjel! :)
Ha van nala valami ertekes azert indulj el most, az o cuccait meg dobozban juttasd el a szuleihez.
Ilyen gerinctelen egy not...viszont jo hogy az eskuvo elott derult ki!
Mint ahogy azt mindenki megírta, ugy lehet csak értelmezni.
Orulj hogy még az esküvő elott rájöttel miféle egy romlott nővel van dolgod, a helyedbe lehet lekervnék neki egyet ha haza jön. 😁
Bocsanat, miert lenne romlott ez a lany? Elment kulfoldre, egyedul volt, osszeismerkedett egy fiuval akivel egymasba szerettek es pont. Gondolom nem lehetett a kerdezovel mar olyan stabil a kapcsolata, hogy ha sok honapra kepes volt elmenni kulfoldre.
Az mar mas kerdes h tisztesseges lett volna a kerdezovel szemben ezt a dolgot tisztazni es lezarnia, de mint tudjuk a nok reakcioi megmagyarazhatatlanok es kiszamithatatlanok.
Sokkal rosszabb az, amikor bentragadnak evekig egy nem mukodo lapcsolatban...
Nem telefon téma de a facera felbassza, a takony gerincű kur...va.
ezt megúszztad haver, még jó hogy nem vetted el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!