Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan értelmezzem a menyasszo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értelmezzem a menyasszonyom ezt a képét?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk távkapcsolatban, kiment dolgozni Angliába.

Ma kitett egy képet egy számomra ismeretlen pasival, egy kocsiban ülnek, mindketten alszanak, a menyasszonyom feje a pasi vállára hajtva.

Ez a szöveg hozzá írva : One of my favorite person on the planet. U deserve everything great in life. I'll always be with u, my little 🐰.

(Fordításban annyi, az egyik kedvenc emberem a bolygón. Minden jót megérdemelsz az életben. Mindig veled leszek, kicsi nyuszim)

Felhívtam, azt mondja, nem telefontéma. 2,5 hónap múlva jön haza.

Többször is láttam már közös képet ezzel a pasival, de betudtam havernak.

Mit tudok tenni?

2,5 éve vagyunk együtt egyébként

2017. jan. 22. 22:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
Olcsó esküvő lesz :D
2017. jan. 22. 23:08
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Már nem a menyasszonyod.
2017. jan. 22. 23:13
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

De sokkal jobb ez így mint esküvő után két évvel. Nem azt mondom, hogy legyél hálás a srácnak, de haragudni kár.

Ezt a nőt engedd el, mert aki ezt így közli veled, egy képpel, azzal jobb ha nem élsz le egy életet.

2017. jan. 22. 23:18
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Akit vinni lehet, azt vinni is kell. Szerintem hálás lehetsz a srácnak, hogy bemutatta neked a szerelmetek erejét. Hívd át a csaj legjobb barátnőjét. Vagy húgát, attól függ melyik jön(be). Sírd ki neki a panaszos, a többi meg alakul! 1 üveg bor jó döntés, de ne te idd meg

Ez kellő elégtétel s egyben öröm lenne az ürömben. Nem bánnád meg ;-)

Van ettől fincsibb ötlet is...

2017. jan. 22. 23:29
 15/30 anonim válasza:
26%

Miért egyértelmű, hogy megcsalta? Lehet akár a haverja, aki meleg, vagy tudomisén. El nem tudom képzelni, hogy valaki annyira hülye legyen, hogy ország-világ előtt megossza a hűtlenségét.

Amennyiben nem tesz ki smárolós/dugós/hasonló képet, várd meg hogy hazajöjjön, ne támadd le, csak emlékeztesd, hogy mondja el, amit telefonban nem lehetett.

2017. jan. 22. 23:46
 16/30 anonim ***** válasza:
97%

Ennek a csajnak annyi gerince van mint egy széttaposott pondrónak...

Bizonyára nem a kedvenc unokaöccse, hisz arról tudnál. :(

Pakold szépen össze a holmiját, hogyha hazajön akkor csak fogja és vigye

2017. jan. 22. 23:48
 17/30 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen jól írja a 16-os, és sajnálom, voltam hasonló cipőben. Amíg nincs közös lakás vagy gyerek nem kérdés, hogy menj el tőle. :(
2017. jan. 22. 23:51
 18/30 anonim ***** válasza:
97%

#15, pont ezaz, hogyha ez lenne amit írsz, hogy jó barát (khm), akkor azt el lehet mondani. Nekem ez a "nem telefon téma" sokkal többet mond mint a kép...

Ettől függetlenl kiváncsi leszek a magyarázatára, majd írd meg

2017. jan. 22. 23:51
 19/30 anonim válasza:
48%

#18 : jó, ez jogos...

Én azért egy beszélgetést/magyarázatot megvárnék a csajtól.

2017. jan. 22. 23:55
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

#19, igen, azért mondtam hogy a magyarázatára én is kiváncsi vagyok (ha próbálja kimagyarázni)

De a kérdező jobb ha nem számít semmi jóra... Nem sok esélyét látom hogy ez ártatlan kép, szöveg, és főleg telefonletevés lenne. Ilyen szöveget én legfeljebb közeli rokonhoz tudok elképzelni, de arról meg minden bizonnyal tudna a kérdező...

2017. jan. 23. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!