Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nők nagyrésze egy náluknál 4-5 évvel fiatalabb pasival sem lenne benne (szex) kapcsolatban, de azt teljesen normálisnam tartják ha a pasi 10-15 évvel idősebb?
Szex, vagy komoly kapcsolatoknál egyaránt...
Ezt a "nők korábban érnek" dumát hanyagoljuk, mert ez sehogyan sem mérhető és valószínüleg nincs is így.
Szerintem valahol a szexuális vonzalom és társadalmi megitélés környékén lehet a valós ok. Szerintetek?
Vannak nők akik ilyenek, de nem mindenki. Mindenkinél vannak határok, és mindenkinek a saját döntése, hogy neki kivel és mi fér bele.
Nálam pl 8-10 évvel idősebb pasi szóba sem jöhetne, mert egyszerűen nem vonzanak az ennyivel idősebbek. Ha együtt öregszünk meg, az megint más, mintha alapból sok évvel öregebb a másik. Nekem amúgy is mindig a picit fiatalabbak jöttek be.
24 évesen jöttem össze a férjemmel, aki akkor még nem volt 21, csak pár héttel később töltötte. Majdnem 3,5 év van köztünk. Soha kedvesebb, édesebb, okosabb, érettebb férfival nem találkoztam. Pedig 3-4 évvel idősebb pasikkal is randiztam, de a közelében sem jártak, semmilyen téren, főleg agyilag nem. A kor nem jelent mindig érettséget. A szex pedig soha senki mással nem volt jó, csak vele. Elég érdekes 24 évesen életedben először orgazmushoz jutni:)
Aki ilyesmit eldob, mert jaj 1-5 évvel fiatalabb a pasi, az menjen csak dugni az öregebbekkel ha akar. Magánügy. Neked mi ezzel a problémád?
Én sosem tudnék ilyen lenni. Ez olyan mértékű korkülönbség, hogy nem oszt, nem szoroz. De van akit ennyi is zavar. Ez legyen az ő dolga.
Valószínűleg az olyan nők akikről te írsz, a társadalmi elvárások szerint élik az életüket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!