Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti megbocsátanátok utólag? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok utólag? Mi a véleményetek erről? Őszintén! L

Figyelt kérdés

Röviden: Több, mint 5 éve van barátom, lassan 6. Kiderült, hogy kb. 3-3,5 évig bizonyos időközönként, volt hogy napi, máskor 'csak' havi szinten beszélgetett, volt hogy találkozgatott egy lánnyal. A beszélgetéseik intimebbek voltak. Tehát miket csinálna vele (a lánnyal). /Pl.: megcsókolná, rámászna,dicsérgette, meg olyanokat írt, hogy nehezen tudja visszafogni magát mellette, tehát olvadozott meg minden, nem sorolom, még lelkizett is vele/. De nem történt semmi, ő nem olyan, csak a szája járt. Pedig nagyon bejött neki a lány.

Rátaláltam a lementett üzenetekre... Már hónapok óta nem beszélnek "úgy".

Mit tegyek? Mivel erről "csak" dumáltak, de mára már semmilyen kontakt nincs köztük, ne kavarjam meg a dolgokat?

Azért nem beszélnek, mert volt valami összevitázás munka téren. Átment a dolog haragba, így egy jó ideje nem beszélnek. A barátom kerüli is.

Most komolyan mihez kezdjek?

2017. jan. 19. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Aki annyira nem szeret/tisztel, hogy másra vágyik, és másnak udvarol, azzal felesleges folytatni. Mert ez nem PÁRkapcsolat így.

2017. jan. 19. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Dehogy bocsátanék. Elküldeném a francba.
2017. jan. 19. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
A szavak csak szavak, a tettek számítanak. És tenni nem tettek semmit.
2017. jan. 19. 20:47
 4/17 anonim ***** válasza:
s ha volt már valami csak titokban?
2017. jan. 19. 20:48
 5/17 A kérdező kommentje:

Mi elég fiatalok vagyunk. Én 19, ő 21.

Gondolom ez neki valami pluszt adott, sajnos. Nem, nem védem! Csak olvastam erről régebben, hogy ezt a pasik nem veszik komolyan. Játéknak fogják fel.

Bár lehet csak nyugtatom magam. Amúgy megtiltottam,hogy vele beszéljen. Titokban csinálta,és a lánynak is írta üzenetben, hogy törölje az sms-ket amit írt neki. Tehát félt. Vagy nem tudom.

2017. jan. 19. 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:

"De nem történt semmi, ő nem olyan, csak a szája járt. Pedig nagyon bejött neki a lány."

Gondolom mielőtt kiderült ez a dolog azt gondoltad, hogy még ennyit sem tenne meg soha. Ne legyél már annyira biztos benne ezek után, hogy nem történt semmi.

2017. jan. 19. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig az is egy tettnek számít, hogy barátnő mellett másik lánnyal sexchatelsz

Én nem bocsájtanám meg.Ha igazán szeret akkor nem csinál ilyet

2017. jan. 19. 20:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Le vannak mentve az üzenetek? Akkor szerintem tök mindegy, hogy már nem beszélgetnek, nyilván azért mentette le, mert olvasgatja.

Egyébként én ekkora mértékű hülyének nézést és átverést nem tudnék tolerálni. Nálam ez hazugság és hűtlenség is.

2017. jan. 19. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Jó tudni újra,hogy ebben a birka világban miért nincs párom
2017. jan. 19. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ez alapján valószínűleg nem rajta múlt,hogy nem jött össze a dolog.
2017. jan. 19. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!