Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez egy láby szexuálisan igatott álapotban?
Figyelt kérdés
Nem szex közben, hanem ha pl. az utcán felizgúl.
Szokott ilyen lenni?
Mire izgul fel egy lány?
(Csak mert egy pasi kb. mindenre)
2017. jan. 18. 20:50
2/9 anonim válasza:
Az én lábym ha igatott akór ekezd izadní
3/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés... utcán CSAK ÚGY nem szoktam. Hamarébb kiváltja azt valami.... vagy valaki. Mondjuk egy helyes pasi :D és ha már rá gizdultam be, akkor természetesen a továbbiakra gondolok...
4/9 anonim válasza:
Elkezd bizseregni a lábam között, és néha a gyomrom környékén ilyen remegés-szerű érzés van. A következő fázis, amikor frankón nedvesedik a berendezés.
Mire izgul fel egy lány? Pl a kedves/kiszemelt/kívánatos pasi gondolatára, látványára, illatára, a vele való találkozás közeledtére.
5/9 anonim válasza:
Tegnap a buszon leült mellém egy pasi . Összeért a térdünk , könyökünk én meg eléggé beindultam.. Nem tudom mi volt velem , nem szokott ilyen lenni. Aztán amikor álltam az ajtóban hogy leszálljak , láttam hogy bámul. Amikor oda néztem rám mosolygott és én is rá. Amúgy ilyenkor bizsereg lent és hevesebben ver a szívem. 20/L
6/9 anonim válasza:
Soha nem izgultam még fel az utcán...
El sem tudom képzelni ezt a szituációt...
Én csak akkor izgulok fel, ha ténylegesen olyan helyzetben vagyok valakivel, tehát csókolózunk, pettingelünk, ilyesmi. Anélkül nem megy.
30/N
8/9 anonim válasza:
RESPECT! :D
Ilyen jót... húúúú... nem is tudom, mióta nem nevettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!