Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a paromnak nem adom meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a paromnak nem adom meg szexualisan amire vagyik akkor maassal lesz boldog? Havi egyszer szexelunk mert nekem igaazabol nem jo vele az agyban. De nagyon szeretem. Mit tegyek? Lehet elhagy majd egy olyanert akivel k. rhat agyba fobe.

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 13:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valakit szeretni, akivel nem jó az ágyban, és csak muszájból tűröd el a közeledését havonta egyszer?

Abban biztos lehetsz, hogy ennek szakítás lesz a vége, de másért fog elhagyni, hanem magad miatt.

Mi nem jó? Miért nem jó? Miért nem változtattok rajta?

Az nem állapot, hogy te évente tízszer eltűröd, hogy megdug, közben meg odavagy, hogy nagyon szereted.

Vágyakozás nélkül ez csak egy barátság, semmi több.

2017. jan. 18. 13:59
 2/17 anonim ***** válasza:
* jav. nem másért, értelem szerűen.
2017. jan. 18. 13:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem tuzel fel de mondtam is neki h lehetne tuzesebb. Nem valtozott semmi. De kozben m eg imadom. Bar tenyleg csak megd.gatom magam..most mit kene tennem? Mast el sem tudok kepzelni magamnak.
2017. jan. 18. 14:09
 4/17 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolat egyik lába amin biztosan áll az a jó szex. Ha van jó szex, akkor a hűséggel nem lesz gond, sem a bizalommal, bár a jó szexhez előzetesen is kell bizalom, hogy mindkét fél bátran elmondhassa a legvadabb legperverzebb vágyait is a párjának, mert tudja, hogy nem fogja kinevetni elrettenteni stb.

Tehát egy kapcsolat nem nevezhető maradéktalanul jónak ha nem jó a szex.

Mivel a párod és a te szexuális igényeitek különbözőek, és neked nem jó vele az ágyban (jó lenne tudni miért), akkor ez egy rossz kapcsolat. Inkább egy mélyebb jó barátság, mint párkapcsolat.

Szóval először is azt kéne kideríteni mi nem jó és miért. Aztán mit lehet tenni ennek érdekében, hogy ez javuljon.

2017. jan. 18. 14:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az a legfontosabb h o a mindenem nem tudnam elviselni haa ott hagyna. A szex nalam masodrangu.
2017. jan. 18. 14:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem tul izgato amit csinal az agyban ez az ok.
2017. jan. 18. 14:22
 7/17 anonim ***** válasza:
...." Mast el sem tudok kepzelni magamnak.".....fejleszd a képzelőtehetséged, ennek így semmi értelme.
2017. jan. 18. 14:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak itt megjegyzem, mert szerintem már a többiek leírták erről az egészről az igazságod. Ha annyira szeretnéd, akkor a szex is jó lenne. Valószínűtlennek tartom hogy annyira elb*szott legyen az ágyban. Plus az hogy egyszer oda bököd neki hogy ez így nem jó, nem biztos hogy elég lesz arra hogy eljusson odáig, hogy ez tűrhetetlenül hatalmas nagy probléma. Szánalmas ez az egész világ komolyan mondom.
2017. jan. 18. 14:44
 9/17 A kérdező kommentje:
De akkor ez mi reszemrol ha nem szerelem? Massal volt h jobb volt regebben a szex de azt viszont nem szerettem igy igazan.
2017. jan. 18. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele mi a problémád, milyen igényed van és ha megérti, meg ő is szeret, akkor változtatni fog, mert akkor neki is érdeke, hogy élvezd.
2017. jan. 18. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!