Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egy 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy 40 évessel jobb a sex mint a korombeli férfiakkal? (22 éves lány)

Figyelt kérdés

2017. jan. 18. 01:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát biztos hogy tapasztaltabbak az idősebbek. Lehet azért volt nekem is több fiatalabb barátnőm 24. évesen 17. éves,és most 44. évesen is elég fiatal barátnőm van 18. éves, akivel 2. és fél éve együtt. Imádjuk egymást és azt mondta egyszer bánja hogy nem nekem adta a szüzességét.
2017. jan. 19. 06:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én voltam fiatal, qrvára nem értettem, miért mondják a 40-es "vén fäszra", hogy a legszebb férfikorban van. Amikor elhagytam a jelzett kort, visszagondolva be kellett látnom, hogy nagyon is igaza fenti megállapítás. Nekem a legtöbb hódításom (közel 50) a fiatalkoromhoz köthető, így ennek értelmében fiatalon kellett volna a legjobb szeretőnek lennem. Hisz a tapasztalat megvolt hozzá. Visszatekintve azonban be kell látnom, hogy messze nem akkor voltam a csúcson, hanem 40 fölött. Erre a korra ugyanis lecsillapodik az ember. Nem kapkod, nem siet sehová, meg tudja adni a módját, a zamatát a szeretkezésnek. Ráér eljátszogatni a nő erogén zónáin, ráér olyan előjátékot produkálni, hogy remegjen a nő, mire az aktusra kerül a sor. És ha nagyon akarja, nem csak a nő testét tudja megölelni, hanem a lelkét is.

Azt is tudja, mi az utójáték, és hogy mennyire fontos (lenne) az is a nőnek.

2017. jan. 19. 17:04
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Csak adjátok a lovat a fiatal lányoknak, amúgy egyáltalán nem normális az ekkora körkülönbség, ugyanis minden korosztály meg kell élje a saját korát a saját korosztályával, így fejlődhet folyamatosan. Egy 40 éves pasinak már más a mentalitása mint aki húszas éveiben van. Majd a nő 40 évesen,gyerekkel a nyakában jön rá nem bulizott eleget, nem élte az életét, mert összejött egy vén trottyal.

A jó szex nem korfügevény, hanem szexuális tájékozottság.

A legjobb pasim 24 éves volt, velem egyidős anno, most így visszagondolva, volt olyan technikája és tapasztalata mint bármelyik 40-nek.

35N

2017. jan. 19. 17:49
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki a pénzt hozza föl .....hülyeség!!!!

A szexről beszél, nam az anyagiakrol!!!

Szerintem tapasztalatból jobbak az idősebb férfiak, 42 vagyok én már csak tudom :)

2017. jan. 19. 18:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Hat kedves 35N!

" meg kell élje a saját korát a saját korosztályával,"

Sajat korosztalyon belül is oltari különbségek vannak!

Olyan ész osztas folyik ebben a témaban mindig!

Mindenki tudja a tutit kinek mi a jó.

Pedig nem szamtan ez!

És hogy kinek ki mire kell?

Hm. Van itt jócskán érzelmi kihasználás is! Vica-versa!

2017. jan. 21. 09:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért lenne idős faszi egy 40 éves? A legszebb férfikor.Vannak ilyen házasságok is, ahol a nő 20 évvel fiatalabb. - Azért jobb vele, mert lehet,hogy szerelmes beléd.
2017. jan. 25. 11:29
 27/27 18/4 válasza:

Tényleg jobb egy idősebbel.

Fiu vagyok volt egyszer 10hónapig egy idősebb barátnőm. Én 27voltam ő 39milf.

Isteni volt vele a szex mindig annyira kívántam hogy 2-3menetet ugy bírtam hogy az élvezések közt kicsit se puhult a szerszámom. 1óra 15perc volt a leghosszabb szex vele. Zuhany kis pihi és nyomtuk tovább. Igazából neki férje volt de külföldön dolgozott havonta 1hétvégére volt csak itthon. Meg olyan pózokat mutatott amit előtte sose csináltam és hatalmasakat lehetett élvezni, egyszer bevontuk a barátnőjét is akkor volt alkalmam 3szexre isteni volt.

Utána volt pár barátnőm már most feleségem de vele volt a leg jobb

okt. 5. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!