Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egy 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy 40 évessel jobb a sex mint a korombeli férfiakkal? (22 éves lány)

Figyelt kérdés

2017. jan. 18. 01:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Kedves Hölgyeim ilyen kommenteket olvasni reggel :D midjárt nem érzem magam "öregnek" 42 évesen. Köszönöm a korosztályomhoz tartozó férfitársaim nevében :)
2017. jan. 18. 08:40
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert egy idősebb férfinak fontos az is, hogy a párja mit érez/gondol, és rá is figyel, míg a húszéves srácok többsége önző, és csak a saját kielégülésére gondol. Ráadásul 20 év tapasztalata is van, hogy mit hogyan szeretnek a nők és nem abból indul ki, hogy szerinte mi lehet jó egy nőnek, hanem abból, hogy az eddigi reakciók alapján valójában mi esett jól egy nőnek és mi nem.
2017. jan. 18. 08:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább az okból, hogy jobban felnézel rá. Lehet tagadni, de ez egy nőnél csak fontos szempont.

22l

2017. jan. 18. 09:06
 14/27 anonim ***** válasza:
44%

Hm. Érdekes hozzászólasok.

Mindig meg van a vád, hogy nekünk csak "arra" kelletek!

Sajnos az esetek többségében nem is vártok el mást legbelül tőlünk! :(

2017. jan. 18. 09:48
 15/27 A kérdező kommentje:
Kezdjük a legelején,eddig túl vagyok két három éves kapcsolaton,akik 2-3 évvel voltak idősebbek,ribinek nem nevezném magam mert csak komoly kapcsolatba bonyolodok bele,kislány meg nem vagyok ugy hiszem ha már gyogyszerészetin tanulok hogy legyen valamim :)
2017. jan. 18. 11:27
 16/27 A kérdező kommentje:
Elismerem,alkalmiaim nekem is voltak mikor nem volt senkim s nem is akartam senkit,de szerintem ilyen mindenkinek van
2017. jan. 18. 11:29
 17/27 anonim ***** válasza:
40%
Mert apa komplexusod van.
2017. jan. 18. 12:37
 18/27 anonim ***** válasza:
6%
Ennyi ostoba sztereotípiát. Férfiakkal nem volt dolgom, de nők közül elég széles korosztállyal van tapasztalatom, nem csak alkalmi viszonyokban. A kornak semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire jó az ágyban. Nyilván lehet némi rutint szerezni az évek során, de ami meghatározó, az az illető személyisége, hozzáállása. Az meg nem változik olyan könnyen. Ami viszont biztos, hogy egy 22 éves pasi tesztoszteronszintje normális esetben nagyobb mint egy 40 évesé.
2017. jan. 18. 16:00
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
A te korosztályodba tartozó "pasik" Még gyerekek! És fogalmuk nincs a szexről! Egy 30-40+ Férfi! Már tud mit kezdeni az ágyban egy lánnyal. Szerintem nem kéne gondolkodnod rajta hogy miért jobb egy idősebb pasival
2017. jan. 18. 16:33
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Hihetetlen , hogy mennyi pár válaszadóból miket lehet levonni.:) Naiv, általánosító, buta, lenéző, beképzelt és még sorolhatnánk.

Egyáltalán nem kell lenézni, vagy általánosítani senkit a kora miatt.

Vannak idősebb nők-férfiak között is sötétek, ágyban hasznavehetetlenek ugyan úgy, mint a fiatalabb generációnál.

Aki meg úgy van vele, hogy a vagyona, esetleg a kora miatt jobb a másiknál, szerintem magától érthető, hogy milyen emberről van szó.:)

2017. jan. 18. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!