Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fekszik le velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fekszik le velem a barátnőm? Nem értem ezt.

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt, ez az első párkapcsolata mindkettőnknek. Ő is szűz és sajnos még én is, mert még mindig nem került sor az első együttlétre. Eleinte sokat "próbálkoztunk", ami pettinget jelentett, de nem tudtam behatolni, mert mindig azt mondta, hogy neki fájdalmat okoz. Én azt gondolom tényleg sokat tettem azért, hogy feloldódjon, kedveskedtem, bókoltam neki, elvileg még humorom is van... De ma már ott tartunk, hogy egy héten egyszer ha rá lehet venni a huncutkodásra, amit ő egyfajta kényszernek él meg, de lassan már én sem élvezem, a sok visszautasítás meg szájhúzás baromira elvette a kedvem. A forgatókönyv kb. az, hogy miután sétálunk, programokat csinálunk én este hozzábújnék, simogatnám, ő meg elhúzódik, hogy "majd máskor" meg most már fáradt.

Mit csináljak? Az önbizalmamat teljesen lerombolta ez az elmúlt egy évben, még haverok is mondták, hogy olyan búval b*szott vagyok meg minden. Közben azt érzem, hogy ahhoz képest, hogy állítása szerint én vagyok a "legjobb barátja" is egyben, egy kaput (és nem a szárnyas oltárt) még mindig nem nyit ki számomra, mintha titkolna valamit vagy nem tudom. Nem rég nagyon összevesztünk (és ez egyre gyakoribb), azt vágta a fejemhez, hogy engem mindig csak "az" érdekel. De könyörgöm, ez nem érthető akkor, ha még mindig nem dugtam vele egy rendeset? Mi baja lehet? Vagy bennem van a hiba? 19/F

2017. jan. 17. 14:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
legyél férfi ne a barátnője akarj lenni :D
2017. jan. 17. 15:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem vagyok a helyedben, de a helyedben dobnám a csajt, vagy legalább kilátásba helyezném, aztán kiugrana a punci, illetve a nyuszi a bokorból, hidd el...hamar megoldódna a probléma íhy, vagy úgy..
2017. jan. 17. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
így van, ahogy a 12-es írja...ne az akarj lenni aki mindent tényleg meg ad neki , meg nyalja a seggét folyamat , meg nyálas dumákkal látja el..ezt felejtsed el, legyél férfi , viselkedj úgy, ne úgy mint egy szerlemes kisgyerek, és megkell neki mondani kerek perec, hogy akkro vége ha ezt csinálja, és nem modnja el a valódi okát mi is baj stb...állj már a sarkadra könyörgöm
2017. jan. 17. 15:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg bunkónak kell lennem, ha el akarok érni valamit. Nem gondoltam volna, hogy valóban így működnek a nők, de hát mindig tanul az ember.
2017. jan. 17. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:
A pettingtől van orgazmusa?
2017. jan. 17. 16:24
 16/24 A kérdező kommentje:
van
2017. jan. 17. 16:24
 17/24 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem bunkónak kell lenned.

Ez nem bunkóság.

Csak megmondod neki hogy már egy évet vártál, ez rohadt sok idő, más a felét se várná meg. Szükségleteid vannak, olyanok amik egy normális kapcsolatban alap dolognak számitanak és ha nem képes a te érdekeidet is nézni akkor felesleges a kapcsolat.

2017. jan. 17. 16:32
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet vele, nehéz kérdés.Én egyenesen megkérdezném tőle, nem bunkón, de egyenesen.

L/L

2017. jan. 17. 16:32
 19/24 anonim ***** válasza:
33%
Azért szakítani vele, mert nem fekszik le veled? Ezt ne csináld! Ha tényleg szereted Őt, akkor megértenéd azt, hogy fél!
2017. jan. 17. 16:35
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

De látom neked, csak a teste kell. -.-

Utolsó voltam

2017. jan. 17. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!