Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem fekszik le velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fekszik le velem a barátnőm? Nem értem ezt.

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt, ez az első párkapcsolata mindkettőnknek. Ő is szűz és sajnos még én is, mert még mindig nem került sor az első együttlétre. Eleinte sokat "próbálkoztunk", ami pettinget jelentett, de nem tudtam behatolni, mert mindig azt mondta, hogy neki fájdalmat okoz. Én azt gondolom tényleg sokat tettem azért, hogy feloldódjon, kedveskedtem, bókoltam neki, elvileg még humorom is van... De ma már ott tartunk, hogy egy héten egyszer ha rá lehet venni a huncutkodásra, amit ő egyfajta kényszernek él meg, de lassan már én sem élvezem, a sok visszautasítás meg szájhúzás baromira elvette a kedvem. A forgatókönyv kb. az, hogy miután sétálunk, programokat csinálunk én este hozzábújnék, simogatnám, ő meg elhúzódik, hogy "majd máskor" meg most már fáradt.

Mit csináljak? Az önbizalmamat teljesen lerombolta ez az elmúlt egy évben, még haverok is mondták, hogy olyan búval b*szott vagyok meg minden. Közben azt érzem, hogy ahhoz képest, hogy állítása szerint én vagyok a "legjobb barátja" is egyben, egy kaput (és nem a szárnyas oltárt) még mindig nem nyit ki számomra, mintha titkolna valamit vagy nem tudom. Nem rég nagyon összevesztünk (és ez egyre gyakoribb), azt vágta a fejemhez, hogy engem mindig csak "az" érdekel. De könyörgöm, ez nem érthető akkor, ha még mindig nem dugtam vele egy rendeset? Mi baja lehet? Vagy bennem van a hiba? 19/F

2017. jan. 17. 14:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem benned van a hiba. Hogy szoktatok aludni?
2017. jan. 17. 14:44
 2/24 anonim ***** válasza:
48%
Miért vagytok még együtt?
2017. jan. 17. 14:46
 3/24 A kérdező kommentje:
Hogy érted? Egymás mellett, de csak pénteken és szombaton tudunk együtt lenni.
2017. jan. 17. 14:46
 4/24 anonim ***** válasza:
57%

elmondom a megoldást. Minden nőnemű egyeden sikerült eddig.

Tervezz meg egy estét, mikor is együtt vagytok a házban. Hivd át magadhoz..te főzz valami finomat és közben készisd elő a fürdőszobát. Legyen sötét, gyertyafény és rózsaszirom. Vacsi után szépen megfürödtök, romantikáztok..Beviszed a szobába. Döntsd le az ágyra és kezdj el csókolózni vele. Dicsérd, bokold..mond hogy milyen szép és milyen jó vele. Közben simogasd, maszirozd a mellét és simizd ott lent..Térj rá a hasára..puszilgasd..majd megint az ajkait csokolgasd..Mikor pedig látod hogy teljesen beindult és a lelke mélyén akarná a szexet akkor szépen betömöd a száját és az orrára nyomsz egy kloroformos rongyot amíg el nem kábul.

Onnantól mehet is a menet.

Nincs mit.

2017. jan. 17. 14:53
 5/24 A kérdező kommentje:
Miért ne kezdjem akkor már rögtön a kábítós ronggyal lol
2017. jan. 17. 14:54
 6/24 anonim válasza:
12%
Lehet,hogy leszbikus,csak fél neked bevallani. És te csak azért vagy a pasija,hogy álcázza ezt.
2017. jan. 17. 14:57
 7/24 anonim ***** válasza:
57%

"állítása szerint én vagyok a "legjobb barátja" is "

Na itt a probléma. Nem, mint férfiként tekint rád, hanem mint egy barátra. A nők csak akkor dugnak a fiú barátaikkal, ha éppen egy szakításon vannak túl és kell nekik a testi és lelki együttlét az önbizalmuk újjáépítéséhez, normális körülmények között nem kívánják a testi kontaktust a férfi barátaikkal. Az ne tévesszen meg, hogy néha összebújtok, a legtöbb fiatal nő szokott ilyesmit csinálni a barátnőivel, pláne, ha érzelmileg meginognak, a hangsúly újfent a "barát" előtagon van. Valamilyen oknál fogva nem képes rád úgy tekinteni, mint férfire, enélkül pedig fújhatod a szexet.

Nem akarok rémeket vizionálni és bogarat se akarok ültetni a füledbe, de gondolkozz el rajta, hogy nincs-e esetleg neki valakije. Lehet, hogy azért nem kívánja tőled a szexet, mert valaki mástól megkapja, így amikor rád kerül mindig talál valami kifogást arra, hogy ne kelljen lefeküdnie veled.

Próbálj meg egy hangyányit rámanősebb lenni, közöld vele hathatósan, hogy te nagyon kívánod már a szexet (1 évnyi járás után nem csoda), ha pedig ezek után is elhárítja a közeledésed, akkor kérd számon, hogy ugyan miért nem hajlandó rá, ha pedig nem tud értelmes választ adni, akkor közöld vele, hogy itt a vége fuss el véle. Az még oké, ha egy tinilány 1-2 hónapnyi járás után habozik, pláne ha az elsőről van szó, de ha már több, mint egy év se elég neki arra, hogy megnyíljon, akkor ott olyan problémák vannak, amiken nem tudsz segíteni és jobban teszed, ha tovább lépsz.

2017. jan. 17. 15:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

azért kedves kérdező, mert akkor nem lennél eléggé romantikus.

amúgy pár random kérdés hogy komolyra forditsuk a szót.

Az előjátékra sok időt fektetsz?

Amikor próbálkoztatok akkor tocsogott ott lent?

hogyan zajlott nálatok az egész? Az is jó lenne ha leírnád, mert igy még tippelni se lehet.

2017. jan. 17. 15:02
 9/24 A kérdező kommentje:
Az könnyen lehet, hogy nem tekint rám férfiként, ez már másoknak is feltűnt, illetve az, hogy nagyon meg akarok adni neki mindent. Akkor ha kilátásba helyezném a szakítást, az segítene? De az meg olyan érzelmi zsarolás. Abban amúgy biztos vagyok, hogy nincs mellettem senkije.
2017. jan. 17. 15:24
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez kb. barátság extrákkal, köze nincs a párkapcsolathoz. Abszolút nem a férfit látja benned, csak egy barátot, akivel lehet programokat csinálni. Döntsd el, mire van szükséged, csak egy életed van.
2017. jan. 17. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!