Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak ennyi nőt érdekel a 3as szex?
Több ezer.
Tény, hogy nem a gyakori kérdéseken tettem fel a javát, ahol a nők nem csalják a párjukat, ahol rosszul vannak a jóképű, sportos férfiaktól, ahol nem számít a pénz meg a többi meseszöveg.
Valódi nőknek tettem fel, nem gyerekeknek.
Na abba meg már bele se megyek, hogy azok vágynak rá a legjobban, akik ennyire tagadják, mint az előttem lévő.
"Én nem, én nem, én biztos, hogy nem, nekem csak a férjem, akkor sem, biztos nem"
Ahha, aztán meg mikor szitu van, akkor meg pelenkát kell rá adni, mert úgy folyik :D
Mi az, hogy azok vágynak rá a legjobban...? Kötve hiszem, hogy ismernél és tudnád mire vágyok, úgyhogy ne mással, hanem inkább magaddal foglalkozz!
Annyira vágyom rá, mint egy nyilvános megkövezésre kb. :)
Azért írtam, hogy SOHA, mert így is van, forog tőle a gyomrom és senki kedvéért nem menné bele ilyenbe. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!