Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves, vagy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves, vagy idősebb srácok! Ti eltudnátok képzelni, hogy 14-15-16 éves lánnyal járjatok, vagy szexeljetek?

Figyelt kérdés

Én ugyan csak 19 leszek, de mostanában több 15 körüli lány is rámmozdult. Még külsőre is bejönnek, de beszélek velük 1-2 mondatot és máris elképzelhetetennek tartom a dolgot...

Ugyanakkor rengetegen vannak, nálam idősebbek is akik (ebben a korban) ennyivel fiatalabb csajokkal járnak.

Ti mit gondoltok erről?

2017. jan. 16. 20:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
47%
Simán szexelnék velük ha kölcsönös lenne a vonzalom!
2017. jan. 16. 22:09
 22/34 A kérdező kommentje:

18. Válaszoló! Teljesen egyetértek! Ellenérvként azt tudnám mondani, ami bennem is felszokott merűlni, hogyha nem én élek a lehetőséggel, akkor más fog. Tehát a lány szempontjából (talán ez a csúnya igazság) mindegy. De én még jólérezhetném magam. :/

19. Válaszoló! Szerintem ez teljesen butaság. Egyrészt a tapasztalataim szerint a "gyerekesség" és érzelmi (mondjuk) érettség teljesen nemtől (sőt kortól) független. Másrészt szerintem a gyerekesség nem egy tulajdonság, vagy nemtom. Hogy definiálnánk? Pl. nekem is van egy csomó gyerekekhez illő szokásom bizonyos dolgokban, de a legtöbben érett gondolkodásúnak mondanának, s más dolgokban "felnőttes" vagyok.

De ami a problémám tárgya, az valóban az, hogy ezeket a lányokat nem tartom "késznek" a nemi életre, de a legtöb ennyi idős fiút sem. Persze ezt nem nekem kell eldöntenem.

2017. jan. 16. 22:10
 23/34 anonim ***** válasza:
3%
Én szinte csak ilyen korúakkak járok/szexelek. Én sem nézek ki többnek.
2017. jan. 16. 22:48
 24/34 anonim ***** válasza:
44%

Onnantól, hogy betöltötte a 14-et, gyakorlatilag szabad a pálya. Ha ő is szeretné, akkor simán össze lehet hozni egy szexkapcsolatot, mai világban már egy 14 éves lány is legalább 16-18-nak kinéz.

20F

2017. jan. 17. 02:49
 25/34 A kérdező kommentje:
Hát lehet, de attól még nem az.
2017. jan. 17. 07:25
 26/34 anonim ***** válasza:
36%
Igen szoktam is. 36/F
2017. jan. 17. 07:48
 27/34 anonim ***** válasza:
El tudnám képzelni. Naná.
2017. jan. 17. 09:53
 28/34 anonim ***** válasza:
10%

Simán!

Ha 14 felett van a csaj már el döntheti mit akar. Kapcsolat kizárt,de csak szex mehet!

Ha van jó lehetőség akkor élni kell vele.

21/F

2017. jan. 17. 21:16
 29/34 anonim ***** válasza:
79%
Na, itt álljon meg a menet! A gyerek az maradjon gyerek! Najó, a járás még úgymond belefér, de a szex nem, mert egy 14-16 éves gyerek nincs felkészülve rá se testileg, se lelkileg! Úgyhogy inkább hagyjátok Őket békén és keressetek korotokbelieket! És ezt a Ti érdetekében is mondom, mert könnyen lehet, hogy ezt megtudják a lány szülei és feljelentek titeket!
2017. jan. 18. 02:33
 30/34 anonim ***** válasza:
94%
De, látom itt nagyon sok a beteg hajlamú ember... Mármint nem te kérdező, bár már az is elég beteges, hogy egyáltalán gondoltál rá... Na mindegy. Utolsó voltam.
2017. jan. 18. 02:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!