Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, vagy idősebb srácok! Ti eltudnátok képzelni, hogy 14-15-16 éves lánnyal járjatok, vagy szexeljetek?
Én ugyan csak 19 leszek, de mostanában több 15 körüli lány is rámmozdult. Még külsőre is bejönnek, de beszélek velük 1-2 mondatot és máris elképzelhetetennek tartom a dolgot...
Ugyanakkor rengetegen vannak, nálam idősebbek is akik (ebben a korban) ennyivel fiatalabb csajokkal járnak.
Ti mit gondoltok erről?
18. Válaszoló! Teljesen egyetértek! Ellenérvként azt tudnám mondani, ami bennem is felszokott merűlni, hogyha nem én élek a lehetőséggel, akkor más fog. Tehát a lány szempontjából (talán ez a csúnya igazság) mindegy. De én még jólérezhetném magam. :/
19. Válaszoló! Szerintem ez teljesen butaság. Egyrészt a tapasztalataim szerint a "gyerekesség" és érzelmi (mondjuk) érettség teljesen nemtől (sőt kortól) független. Másrészt szerintem a gyerekesség nem egy tulajdonság, vagy nemtom. Hogy definiálnánk? Pl. nekem is van egy csomó gyerekekhez illő szokásom bizonyos dolgokban, de a legtöbben érett gondolkodásúnak mondanának, s más dolgokban "felnőttes" vagyok.
De ami a problémám tárgya, az valóban az, hogy ezeket a lányokat nem tartom "késznek" a nemi életre, de a legtöb ennyi idős fiút sem. Persze ezt nem nekem kell eldöntenem.
Onnantól, hogy betöltötte a 14-et, gyakorlatilag szabad a pálya. Ha ő is szeretné, akkor simán össze lehet hozni egy szexkapcsolatot, mai világban már egy 14 éves lány is legalább 16-18-nak kinéz.
20F
Simán!
Ha 14 felett van a csaj már el döntheti mit akar. Kapcsolat kizárt,de csak szex mehet!
Ha van jó lehetőség akkor élni kell vele.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!