Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, vagy idősebb srácok! Ti eltudnátok képzelni, hogy 14-15-16 éves lánnyal járjatok, vagy szexeljetek?
Én ugyan csak 19 leszek, de mostanában több 15 körüli lány is rámmozdult. Még külsőre is bejönnek, de beszélek velük 1-2 mondatot és máris elképzelhetetennek tartom a dolgot...
Ugyanakkor rengetegen vannak, nálam idősebbek is akik (ebben a korban) ennyivel fiatalabb csajokkal járnak.
Ti mit gondoltok erről?
Én azt mondanám, hogy 16-17-től felfelé...de ott a szex a valószínűbb...kapcsolat úgy 19-20-tól felfelé
27/F
Én se járnék vele 14-16 évessel, még szinte gyerekek. Jól is néznénk ki, én felnőtt emberként, karrierrel, szülöktől önállóan élem az életem aztán nyáron mehetek a csajom általános iskolás ballagására. Én kínosnak érezném, ha a haverok beszélnek arról hogy lassan kisbabát szeretnének, házasodni, én meg büszkén ecsetelhetem hogy milyen jól teljesít a nőm a gimiben. Annyira más életszakaszban vagyok huszonévesként egy tinilánytól, hogy inkább komikus/kínos lenne ez az egész.
Szex se igazán játszik, nem szeretnék liliomtipró lenni vagy csak kihasználni egy ilyen kiscsajt.
Külsőre tényleg bejönnek, csak nem azért mert a gyerekekre bukok, hanem mert néhány úgy néz ki mintha 25 éves lenne 15 helyett. Pitsaszoknya, máz a fejükön és billegnek a magassarkú cipőikben. Vllt hogy bepróbálkoztam egynél mert korombelinek hittem, hát dobtam egy hátast amikor benyögte hogy csak 16.
28F
Hehe,nem minden 15-17 éves ilyen hülye.Jó, de, valóban elég sokan vannak.Nem értem miért jó nekik ez, egy 20 év feletti férfinek már csak nagyobbak az elvárásai, és egy 15 éves lehet se agyilag, se testileg nem lenne neki jó kapcsolatra, max szexre.De valami elvakítja őket, és ezt nem képesek látni.Érdekes, hogy ezt írom 15 évesként, de valamiért úgy érzem a korosztályom nagyon buta.Rosszul mondtam, nem is a buta szót használnám, inkább együgyü, meggondolatlan.
l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!