Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves, vagy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves, vagy idősebb srácok! Ti eltudnátok képzelni, hogy 14-15-16 éves lánnyal járjatok, vagy szexeljetek?

Figyelt kérdés

Én ugyan csak 19 leszek, de mostanában több 15 körüli lány is rámmozdult. Még külsőre is bejönnek, de beszélek velük 1-2 mondatot és máris elképzelhetetennek tartom a dolgot...

Ugyanakkor rengetegen vannak, nálam idősebbek is akik (ebben a korban) ennyivel fiatalabb csajokkal járnak.

Ti mit gondoltok erről?

2017. jan. 16. 20:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy 16-17-től felfelé...de ott a szex a valószínűbb...kapcsolat úgy 19-20-tól felfelé

27/F

2017. jan. 16. 21:23
 12/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha csak nem vagy 18 alatti magad is (ha jól tudom), akkor 14 alatti lányokkal flörtőlni, vagy szexelni szexuális zaklatás és pedofília, vagyis bűncselekmény. Ha 18 alatti vagy, akkor 12 az alsó korhatár, de így nem értem miért írtál a kérdésemre.
2017. jan. 16. 21:24
 13/34 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti☆
2017. jan. 16. 21:24
 14/34 anonim ***** válasza:
95%

Én se járnék vele 14-16 évessel, még szinte gyerekek. Jól is néznénk ki, én felnőtt emberként, karrierrel, szülöktől önállóan élem az életem aztán nyáron mehetek a csajom általános iskolás ballagására. Én kínosnak érezném, ha a haverok beszélnek arról hogy lassan kisbabát szeretnének, házasodni, én meg büszkén ecsetelhetem hogy milyen jól teljesít a nőm a gimiben. Annyira más életszakaszban vagyok huszonévesként egy tinilánytól, hogy inkább komikus/kínos lenne ez az egész.

Szex se igazán játszik, nem szeretnék liliomtipró lenni vagy csak kihasználni egy ilyen kiscsajt.

Külsőre tényleg bejönnek, csak nem azért mert a gyerekekre bukok, hanem mert néhány úgy néz ki mintha 25 éves lenne 15 helyett. Pitsaszoknya, máz a fejükön és billegnek a magassarkú cipőikben. Vllt hogy bepróbálkoztam egynél mert korombelinek hittem, hát dobtam egy hátast amikor benyögte hogy csak 16.

28F

2017. jan. 16. 21:27
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
14 végre egy normális férfi.
2017. jan. 16. 21:30
 16/34 anonim ***** válasza:
88%
18+. Viszont az a baj, hogy én mindig is komolyabb gondolkodású voltam, sose voltam bulizós, másképp szórakoztam mindig. Azt látom, hogy a 25 éves csajokkal jönnék ki legjobban, csak ők meg átnéznek rajtam. 23/F
2017. jan. 16. 21:30
 17/34 anonim ***** válasza:
87%

Hehe,nem minden 15-17 éves ilyen hülye.Jó, de, valóban elég sokan vannak.Nem értem miért jó nekik ez, egy 20 év feletti férfinek már csak nagyobbak az elvárásai, és egy 15 éves lehet se agyilag, se testileg nem lenne neki jó kapcsolatra, max szexre.De valami elvakítja őket, és ezt nem képesek látni.Érdekes, hogy ezt írom 15 évesként, de valamiért úgy érzem a korosztályom nagyon buta.Rosszul mondtam, nem is a buta szót használnám, inkább együgyü, meggondolatlan.

l/l

2017. jan. 16. 21:31
 18/34 anonim ***** válasza:
75%
A 15 éves nem "jó szexre". Oké hogy van rajta lyuk és egy csomó primitív állatot csak ez érdekel de akkor is egy kib*szott gyerek! Nem érdekel hogy viselkedik leszarom hogy néz ki ő rohadtul meg fogja bánni hogyha nem fogom vissza magam és szépen "használom" aztán kidobom mint egy darab óvszert.
2017. jan. 16. 21:35
 19/34 anonim ***** válasza:
3%
A mai lányok nagyon korán érnek! És a fiúk viszont még huszon évesen is nagyon gyerekek! Én simán járnék és már jártam is nem egy tini lánnyal! Viszont én nem használom ki a lányokat! És engem nem csak a szex érdekel. Imádom a tiniket és ahogy észre vettem ők is engem!
2017. jan. 16. 21:37
 20/34 anonim ***** válasza:
81%
Igaz nem pont az a korosztály, de én 17 évesen jöttem ossze az akkor 23 eves barátommal. :)
2017. jan. 16. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!