Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózban nem megy a szex. Más is van ezzel így? Nem megy be valamiért. A többi pózban könnyen megy.27/N
Figyi leírom férfiként, nekem hogy esne jól, ha lovagolnál.
Alaposan tekergeted a csípődet, néha gyengédebbet, kövi pillanatban jó erőset, határozottan tekered, hogy kihegyezd alaposan a répát. Ne csak előre és hátra csiszmatold magad a farkan, hanem le és fel is mozogj, ezt leginkább akkor tudod megcsinálni, ha felguggolsz, kapaszkodsz a vállaiba és mehet a csattogós lovaglás. Persze ekkor én, mint férfi rámarkolok alulról a popsira, segítem tartani és motiválás gyanánt jó csattogósan rá is csapok olykor. A legjobb, amikor játszol guggolva a farokkal, épp csak a makk hegyébe ülsz bele és így körkörözöl rajta pár másodpercig, majd kegyelemdöfésül tövig belecsücsülsz és kezded a tekergetést alaposan.
Javaslom még az Amazon-pózt, ott is a lány az aktív, nekem személyes kedvencem :)
Fordított misszionárius pózban kellene kezdeni (Te vagy felül, ráhasalva, lábaid terpeszben) és csak behatolás után
egyenesedj fel.
Nekem sehogy sem megy ha ez megnyugtat kerdezo!
Pedig nem Vagyok mai darab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!