Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki mennyire tartja magát bevállalósnak? Mi volt eddig az amit te sem hittél, hogy megteszed de valamiért mégis belementél (és nem bántad meg, sőt. )?
Szexuálisan merész/nyitott* akkor.
Jobb?
Nem tartom magam bevállalósnak. A legextrémebb dolog 2 ilyen volt. Az egyik, hogy illegális helyen meztelenül fürödtem egy ellenkező nemű barátommal. Később aztán a rendőrök elől kellett bujkálni a sussnyásban (szintén ruha nélkül).
A másik, a vonaton szexeltem, nyílt terű vagonban. Úgy lovagoltam meg a párom, hogy a vonat másik végében ült valaki. (de nem vett észre)
Szerintem elég nyitott vagyok/voltam egy időben. Már-már lenyugodtam. Te mit értesz azon, hogy valaki bevállalós?
Amibe benne voltam: egyszerre két pasival flörtöltem, sőt szobára is mentünk, és csak azért nem lett belőle semmi, mert végül a két pasi elkezdett egymásra féltékenykedni és összevesztek rajtam. Ezen kívül volt egy-két izgalmas helyszín: szobában, ahol nem csak mi voltunk, buliban félrevonulva. Este buliból hazamenet az akkori barátommal a focipályán estünk egymásnak. Sok volt még, nem tudom.
Belementem egy távkapcsolatba, holott az elveimbe nem fért volna bele. Dehát bevállalós voltam, na. És 1 évet beleöltem.
Kicsit bánom, mert nagyon rámentem lelkileg, fizikailag, idegileg, testileg... De már elmúlt, lezártam, új életet kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!