Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar elsülök, hogyan tudnám mégis keményen megdugni a nőmet így? Ha kemény vágta van, sajnos elsülök Elég borzasztó így
már fejlődtem, de az az igazság, hogyha nagyon akarok akkor szerintem akár 15 mp alatt is elsülök, ha kemény vágtába kezdek. Bírom tovább is csak nem olyan keményen sajna, erre még valahogy gyúrni kell
Na mindegy, így is ki tudom elégíteni a csajt, de azért jobb lenne néha egy kis keménykedés is,na!
Ezzel mi is így voltunk. A barátom sokszor berakta és már el is sült. Sokat próbálkoztunk, volt orvosnál, mindenféle szerekkel késleltettük a dolgot, de nem használt semmi. Végül kipróbáltuk amit a neten olvastam. Egy hónapig minden nap reggel-este elsült, a kezemben, a nunimban, utána egy hónap naponta egyszer, majd egy hónap semmi, egy hónap napi egy, majd egy hónap napi kettő.
A végén neki már csak a levegő jött. Többször reggel majdnem elkéstünk a melóból, mert még neki kellett segítsek. :-)
Azóta minden rendben, a hancúr óriási élvezéssel ér véget részemről (többször el is sírtam már magam, annyira jó volt), és neki még mindig áll, és még rá kell várni, hogy elsüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!