Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyaim egyike, hogy "ismeretlenul" szexeljek egy fiuval. Vonz az egesz. Akinek volt ilyen, milyen volt?
Volt ilyen. Megmagyarázhatatlanul kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz. Alkalmi szexnek indult, de olyan jól sikerült, hogy tartós szexkapcsolat lett belőle.
F.
Volt már ilyen, tök random volt. Megláttam egy buliban, aztán felhívtam magamhoz. Nem volt semmi több, nem láttam azóta. Jó volt.
20/f
Nekem is voltak ilyen vágyaim -és vannak is- nem vagy vele egyedül de még csak beteg sem vagy nem kell foglalkozni a sok gyökérrel itt komolyan.
A tanácsom az, hogy erre a legjobb hely egy nyári fesztivál tapasztalatból beszélek. Nekem eddig 3 ilyen volt az életemben és mindhárom szex benne van a top 5-ben. Most éppen nagyon csapom a szelet egy csajnak akiért oda vagyok de ha nem így lenne akkor biztosan bármikor benne lennék egy ilyenbe. Ha te erre vágysz vágj bele persze ez nőként kockázatosabb azért próbálj normálisnak tűnő srácokkal próbálkozni nehogy valami állattal fuss össze amiből később bajod is lehet és mindenképpen védekezz. Ez szintén tapasztalat én egy az első ilyen kis kalandom után 1 hétre már menni is alig tudtam :DDD Mármint inkább nem részletezem mekkorára dagadt be a makkom, szerencsére csak egy gombás fertőzés volt de azért nagyon bexartam. Szóval erre tényleg érdemes figyelni. Discoba is próbálkozhatsz de ott azért nem olyan jó, nem olyan készségesek a lányok. Vagyis az neked pont tök mindegy :D A férfiakat könnyeben el fogod csábítani nem lehet ez gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!