Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szexeljek érzelmek nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szexeljek érzelmek nélkül?

Figyelt kérdés

A kérdés nem a legmegfelelőbb, de nem tudom hogyan fogalmazzam meg.

Hétvégén találkozom egy sráccal, aki három évvel idősebb nálam. Lejön értem és elvisz a lakására, egy másik városba.

Tudom, hogy nagy nőcsábász és nem is tagadja, hogy sok nővel volt már.

Én soha nem szexeltem még érzelmek nélkül, de szét robbanok, annyira vágyom a szexre.

Mit csináljak, hogy cselekedjek, hogy ne legyen túl erőltetett és nem legyek olyan mint egy béna szűz kislány? Igazából csak az úttól félek, meg attól, amíg el nem kezdjük, mert ha már egyszer ráéreztem, hogy szex lesz, akkor nincs baj. De miről lehet beszélgetni, mit csinálhatok, hogy ne tűnjön úgy, mintha randin lennénk? Majdnem egy órás az út kocsival, mit csináljak?

Kérlek normális válaszokat írjatok!

2016. jan. 27. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1 órát beszélgessetek általános dolgokról majd a lakásban is és hagyd hogy megkúrjon, nem nehéz ez.
2016. jan. 27. 12:33
 2/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

1st world problems..

Nem kötelező beszélgetni. Hallgass végig aztán megdug és szépen hazamész. Ennél érzelmetlenebbé úgyse tudod tenni, mint h végig kussban ülsz.:D

2016. jan. 27. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem menni fog az neked ha elsőre lefekszel egy fiúval.

Valószínűleg van már gyakorlatod benne.

2016. jan. 27. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Szokták mondani h ki milyem rózsát szakít olyat szagol. Tehat ha te ezt bevállaltad így ilyen formában oldd meg :D
2016. jan. 27. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
miért nincs állandó pasid, miért jó az ha csak kihasználnak?
 6/12 anonim ***** válasza:
Van egy tuti tanácsom, de csak priviben írom le, ha kell írj.
 7/12 anonim ***** válasza:

Például az úton megbeszélhetitek, hogy kinek milyen fantáziája, vágya, esetleg tapasztalata van. Megbeszélhetitek, mit engedtek meg és mit nem. A személyiségét nagy ívben kerüld el, ne akard megismerni a srácot, és te se hagyd, hogy megismerjen téged. Egy nagy szabály van: ha valamelyikőtök érezni kezd a másik iránt valamit, azonnal hagyjátok abba a dolgot, mert ha nem, valamelyikőtöknek fájni fog, ha nincs kölcsönös érzés egymás iránt. Szexkapcsolatban lehetsz egy kicsit önzőbb is, foglalkozhatsz többet azzal, hogy neked jó legyen, de ettől függetlenül azért a partnerrel is foglalkozni kell.

22/F

2016. jan. 27. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be, hogy a legminimálisabb dolgokat tudjuk egymásról. Elmegyek hozzá, szexelek vele, kicsit beszélgetünk, majd lelépek. 27N
2016. jan. 27. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Írj nekem én hátha közelebb lakok
2016. jan. 27. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha pénzt kérnél a szexért?Így nem gondolhatnád azt,hogy érzelemből szexeltél.
2016. jan. 27. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!