Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szexeljek érzelmek nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szexeljek érzelmek nélkül?

Figyelt kérdés

A kérdés nem a legmegfelelőbb, de nem tudom hogyan fogalmazzam meg.

Hétvégén találkozom egy sráccal, aki három évvel idősebb nálam. Lejön értem és elvisz a lakására, egy másik városba.

Tudom, hogy nagy nőcsábász és nem is tagadja, hogy sok nővel volt már.

Én soha nem szexeltem még érzelmek nélkül, de szét robbanok, annyira vágyom a szexre.

Mit csináljak, hogy cselekedjek, hogy ne legyen túl erőltetett és nem legyek olyan mint egy béna szűz kislány? Igazából csak az úttól félek, meg attól, amíg el nem kezdjük, mert ha már egyszer ráéreztem, hogy szex lesz, akkor nincs baj. De miről lehet beszélgetni, mit csinálhatok, hogy ne tűnjön úgy, mintha randin lennénk? Majdnem egy órás az út kocsival, mit csináljak?

Kérlek normális válaszokat írjatok!

2016. jan. 27. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele az időjárásról...:D
2016. jan. 27. 13:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Hihetetlen egy két válaszoló... Egy hónapja lett vége egy három ëves kapcsolatnak, amiben két éven át megcsaltak. Valahogy nem érzek vágyat egy új kapcsolathoz.

Neem ez az elsődleges bajom, ez csak egy helyzet, amiben nem volt részem még és tapasztalatot kértem.

Azoknak, akik érdemleges válasszal szolgáltak millió köszönetem. :)

2016. jan. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!