Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem sikerült szexeljek, mert mindig fáj. Mit csinálok rosszul? Valami jó ötlete valakinek?
Figyelt kérdés
Már nem vagyunk tinik,régóta együtt vagyunk és szeretnénk lefeküdni egymással,de vagy a 10próbálkozásra sem sikerült. Mindig nagyon fel vagyok izgulva, és nagyon nedves vagyok. Ujjazás eddig is volt, az simán megy (1 vagy 2 a nagyon max). A próbálkozásoknál egyébként nem fájt annyira,mint másnap. Másnap nagyon szokott fájni,volt olyan,hogy este arra keltem fel,hogy fáj a hüvelyem.2015. okt. 24. 19:40
1/13 anonim válasza:
Szerintem el kéne menned nőgyógyászhoz!
3/13 Spiritrobber válasza:
Vagy csak a barátod szerszáma nem kompatibilis a hüvelyeddel.
Valszeg túl szűk vagy hozzá.
4/13 RRR válasza:
nem túl durva a srác?
próbáld meg sok síkosítóval ,lehet hogy a nedved nem elég csúszós
5/13 anonim válasza:
szerintem is nőgyógyász, lehet hogy vaginizmus ami pl pszichés úton gátol. de ha be tudja rakni és utána fáj nagyon, akkor lehet csak ennyire szűk vagy, vagy közben kiszáradsz és kidörzsöl
6/13 A kérdező kommentje:
Vizsgált már meg nőgyógyász és semmi bajom sem volt. Fura,mert van olyan próbálkozás,ami nem fáj és teljesen semmilyen....olyan semlegesen hat. Ez sem jó,ezért is abba szoktam hagyni,mert elkeserítő érzés,hogy egy pénisz kezd bejjebb csúszni és full semleges. Vagy rosszabbik eset,amikor nagyon fáj.
2015. okt. 24. 20:04
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon óvatos szokott lenni. A fájdalom,ha közben van,akkor mindig leáll,de tényleg nagyon az elején szokott csak mozogni... Másnap érzem igazán,hogy mennyire kellemetlen. De ez a 10. próbálkozás után még mindig... Azt hittem egyszer esetleg vagy kétszer fáj és később hozzá szokik. Neki tényleg elég vastag,de azért már szerintem mennie kéne.
2015. okt. 24. 20:08
8/13 anonim válasza:
Emlékszem rá, hogy nekem az első annyira fájt, hogy még a könnyem is folyt. Pedig a párom tényleg nagyon óvatos volt... Először még mondtam is hogy vegye ki, 2 perc kellett hogy kicsit felfogjam a fájdalom érzését, aztán újrakezdtük... Másnap iszonyatos izomlázam volt, illetve véreztem is rendesen, utána egy hétig vártunk mert be voltam sokkolva kicsit, aztán megint szóba jött a szex, és még a második alkalom is fájt,de már kicsit kevésbé... Aztán így sokadik alkalom után, az első 2-3-at leszámítva, nem bántam meg a fájdalmat, mert megérte. Szóval ez kinek jobban, "szerencsésebbeknek" kevésbé fáj...Ahogy egy jó barátom mondta:Ez egy ilyen játék!
9/13 anonim válasza:
Nekem is volt egy csajom akinek az elso nagyon fajt de elelevezett
Neki mind az 5 alkalom fajt o elnevezett en nem ami után elelevezett akkor fajt neki kivéve az elsőt mert szűz volt
Utána szét mentünk
10/13 anonim válasza:
Venned kéne egy műpéniszt, és "gyakorolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!