Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még nem sikerült szexeljek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem sikerült szexeljek, mert mindig fáj. Mit csinálok rosszul? Valami jó ötlete valakinek?

Figyelt kérdés
Már nem vagyunk tinik,régóta együtt vagyunk és szeretnénk lefeküdni egymással,de vagy a 10próbálkozásra sem sikerült. Mindig nagyon fel vagyok izgulva, és nagyon nedves vagyok. Ujjazás eddig is volt, az simán megy (1 vagy 2 a nagyon max). A próbálkozásoknál egyébként nem fájt annyira,mint másnap. Másnap nagyon szokott fájni,volt olyan,hogy este arra keltem fel,hogy fáj a hüvelyem.
2015. okt. 24. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hármasnak igaza lesz, és bár hülyén fogom megfogalmazni, de épp bejáratós a puncid.

Idővel megszokod és nem fog fájni.

Esetleg edzhetnél a hüvelyedre. PC-izmok összehúzása. Feszesít és tűrőképesebbé válnak a szövetek rugalmasabbá a hüvelyfalad és jobban fogod bírni.

Keress rá a Kegel-tornára.

2015. okt. 29. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer rakja be teljesen. Ha utána is van ilyen probléma akkor passz.
2015. okt. 29. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Na erre mondják: ha nem megy, nem kell erőltetni.
2015. okt. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!