Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális egy kapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt barátnőmmel. Én minden nap kívánom őt. De én örülhetek ha hetente neki kétszer támad kedve egy kis szeretkezéshez. Mindig azt mondja nekem , hogy ő neki a testi kapcsolat nem fontos annyira mint pl hogy megölel csókolgat stb. Magyarán ő más formában szereti kinyilvánítani , hogy szeret. Ezen kívül nagyon jól megvagyunk. Csak én néha a falat kaparom annyira ég bennem a vágy. Megbántani meg nem szeretném azzal, hogy nekem több szexre van szükségem. Mit tanácsoltok ?

27/F 25/N

2017. jan. 14. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a nem normális, az az, hogy két nagyon különböző igényű ember van együtt, akik nem képesek kompromisszumokra, vagy bármi konszenzusos megoldásra.
2017. jan. 14. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normális. Valakinek csak a heti 2 alkalom az igénye valakinek több. 23/ L
2017. jan. 14. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet h a baratnod csak baromi faradt ? Mert velunk ez van. Hetkoznap sajnos nekem nincs energiam, de a vagy az megvan. Olyankor en is ugy erzem h az a fontosabb h melyen elbeszelgessunk vagy csak osszbujunk.
2017. jan. 14. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretkeztek, van orgazmusa?
2017. jan. 14. 08:43
 5/9 A kérdező kommentje:
igen mindig van neki.
2017. jan. 14. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak semmilyen jövője nincs, az ilyen nő nem lesz sohasem szexéhes kanca ergo biztos, hogy szénné fogod csalni, ha nem most, akkor később. Legkésőbb akkor amikor gyerek születik. Tele van ilyen pasival az összes társkereső... menekülj amít nem késő.
2017. jan. 14. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális, ha valakinek minden nap igénye van a szexre, normális az is, akinek csak heti két alkalommal van igénye a szexre. Csak amikor két ilyen különböző szexuális igényű ember van együtt, ott ez van.

Nem illetek össze. És lehet, hogy amúgy minden szép és jó. De ez a kapcsolat idővel válságba fog jutni, mivel kielégületlen leszel, sőt, ha addig fajul emiatt szét is mentek majd.

És itt hiába a kompromisszum. Mert mások az igényeitek. Csak azért, mert neki nincs kedve, nem maradhatsz kielégületlen, mint ahogyan ha neki ennyi az igénye, tőle sem lehet elvárni, hogy akarata ellenére többet legyen vele együtt.

Szóval vagy keresel magadnak olyan nőt, akivel a szex is tökéletesen működik annyiszor és úgy, ahányszor csak vágytok rá, vagy ahányszor akar veled lenni, együtt leszel vele, a többit pedig megoldod magadnak...

2017. jan. 14. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
az ilyennek soha nincs jó vége. gondolj bele, mi lesz mondjuk 5 év múlva, ha kihúzzátok egyáltalán addig.. igen, pontosan: félrekúrás.
2017. jan. 14. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
biztos nagy szenvedés lenne neki ha sürűbben szexelnétek!! A nők szeretik magukat áldozatnak be állítani,pedig nem azok,hisz ők választanak. Le kell cserélni.
2017. jan. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!