Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 24 évesen még nem voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 24 évesen még nem voltam lánnyal, akkor, ha végre lesz valakim, mennyi idő lesz "felzárkóznom"? Vagy mindig bénább leszek, mint az, aki mondjuk 16-17 éves kora óta szexel? Mi a tapasztalata annak, aki ilyen későn vesztette el?

Figyelt kérdés
Fogok tudni még eleget szexelni, elég kalandot átélni? Lehet még sok kalandom, vagy ha eddig nem volt, ezután se lesz?
2017. jan. 13. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Pillanatok alatt bele tudsz lendülni ha jó párod van.
2017. jan. 13. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy csomó mindent kipróbálnék. Pl. nagyon szeretnék ázsiai lánnyal lenni. Úgy gondolom, hogyha egyszer sikerül átlendülnöm a holtponton, akkor utána már nem lesz megállás. Vagy rosszul gondolom, aki ilyen későn kezdi, az egész hátralevő életében bénább marad? Mi ennek a törvényszerűsége? Pl. az egyik, ami nagyon frusztrál, hogy állítólag a férfiaknak 22 éves koráig bezárólag a legnagyobb a nemi vágyuk, ekkor a legtöbb bennük a tesztoszteron. Ezek szerint a legjobb részt már jóvátehetetlenül kihagytam?
2017. jan. 13. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez baromság, nyugi rendben lesz minden! :)Partnerfüggő minden.

L

2017. jan. 13. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan srácot, aki 25 évesen már a fél környéken végigment... de egyik exe sem úgy emlékezett vissza rá, mint akivel felejthetetlen lett volna az együttlét.

Egyébként meg a szeretkezésnek nem puszta begyakorlott mozdulatsornak kell lennie... pont az a lényege, hogy önmagad legyél benne. Nem attól lesz valakivel jó az együttlét, hogy már rutinból csinálja.

Célnak pedig a mennyiség helyett inkább a minőségre helyezném a hangsúlyt.

2017. jan. 13. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Te normális vagy? Éveket elpazaroltál már az életedből és EZEK AZ ÉVEK ELMÚLTAK! Soha nem fogsz felzárkózni!
2017. jan. 14. 00:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is.
2017. jan. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!