Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elluska kérdése:
Csajok! Hogy lehet elélvezni úgy hogy spricceltek? Valakinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 11:36
1/7 anonim válasza:
Ha a pénisz jó helyen ingerli a hüvelyfalat akkor. De még nem képes mindenki a hüvelyi orgazmusra. 22 L
2/7 anonim válasza:
Nem minden nőnek adatik meg - nem mindenki képes rá - de aki igen, annak hatalmas élmény!
Kell egy jó pasi hozzá, aki ért a női testhez, kell egy nyugalmas, felszabadult közeg, és hajrá!
Olyan érzés, mint ha bepisilnél, csak közben orgazmusod is van. Ha legyűröd a gátlásokat és elereszted magad, akkor jön a szökőkút! Ettől nagyobbat - szerintem - nem lehet élvezni!
3/7 anonim válasza:
Én a nyalástós szoktam spriccelni, de valami brutál módon :D eddig csak kb kétszer sikerült a tíz év alatt, de a mostani párommal minden egyes alkalommal.
Elmondtam neki, h nálam az a "trükk", h amikor elélvezek, még egy kicsit folytatja, és akkor élvezheti a szökőkutat :D
4/7 anonim válasza:
Eddig csak ujjazastól tudtam így elmenni, együttlétnél meg nem megy:(
A lenyeg h ne feszulj ra:)
5/7 anonim válasza:
Ujjazással, azon belül is a G pont izgatásával lehet elérni ilyesmit.
6/7 anonim válasza:
Én az imént írtam, h nálam a nyalásnál jött be :)
7/7 anonim válasza:
ugyes srác kell hozzá.enyém nagyon érti a dolgát.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!